Har du brug for at din hest nogle dage er mere afslappet?

Der er dage og perioder, hvor vi har særligt brug for at vores hest er mere afslappet, og med Relax-produkterne er det rent faktisk muligt!
Har du brug for at din hest nogle dage er mere afslappet?

Vi har to produkter, enten i flydende form, som kan blandes med foderet eller som en gel, i en praktisk sprøjte, som kan gives direkte i munden inden træning, transport eller stævnedeltagelse.

Relax er et tilskudsfoder, specielt udviklet til sensitive heste og heste med tendens til at hidse sig op. Det hjælper til at forbedre koncentrationsevnen uden at påvirke energiniveauet hos hesten. Produkterne indeholder udelukkende naturlige bestanddele, ernæringsmæssigt signifikante mængder af magnesium, tryptophan (essentiel aminosyre) og Bvitaminer.

Er din hest i ubalance med disse næringsstoffer kan det påvirke dens trivsel og udadvendte reaktioner negativt! Så måske du skal prøve et af vores produkter?

I videoerne nedenfor er begge typer af produktet vist.
Relax i flydende form er nem at dosere via et målebæger, hvor det kommer direkte ned i hestens foder.
Ønsker man derimod en ‘akut’ intensiv løsning, kan man med fordel anvende Relax gel, som kan gives 1-2 timer før en aktuel situation, direkte ind i hestens mund.

Relax i flydende form
Relax Gel
Fantastiske produkter til den sensitive hest

Læs mere: