Et godt "våben" i kampen mod kløe på hesten!

Lara Wassermann fra "Mein Pferd" har testet Blue Hors Anti Itch, og fortæller her om sin oplevelse med produktet.
Et godt

Anti Itch - et urtebaseret kløestop

En velplejet man og hale udstråler sundhed og velvære og giver glæde på de dage, hvor du står og skuer ud over folden på din hest eller pony, der løber afsted med vindvajende man og hale – eller efter en god striglingssession i stalden!

Derfor kan det være frustrerende for både dig og din hest, når din hest eller pony virker plaget af kløe i huden og begynder at slide unødigt i sin hårpragt. For at hjælpe din hest og lindre eventuelle gener og kløe, samt for at skåne dens man og hale, har vi udviklet et kløestillende liniment i gel-form, baseret på urter, til når kløen skal holdes for døren og man og hale forblive filtfri og let at rede igennem.

De lindrende egenskaber som Anti Itch besidder kommer fra blandt andre morgenfruens udrensende evner, der virker mod udslæt, irritation, kløe og ruhed, samt vejbredens velegnethed for lindring af alle former for insektbid, solskoldninger, knopper, hudafskrabninger og smårifter. Derudover forefindes også annattoensanti-mikrobakterielle egenskaber og den store nældes dulmende evner ved hudirritationer.

Ved brug anbefaler vi at man smører et jævnt fordelt, tyndt lag på de påvirkede områder og masserer disse omhyggeligt. Man bør gentage dette 3 gange dagligt i den første uge, derefter 2 gange dagligt i anden uge, så 1 gang dagligt i tredje uge, og herefter ved behov.

Test af Anti Itch på Lara Wassermanns kløehoppe

Lara Wassermann fra det tyske magasin ’Mein Pferd’ har testet og anmeldt Blue Hors Anti Itch og beskriver her [oversat fra tysk] hendes oplevelse med produktet:

”Forår og sommertid er desværre også insekttid. Det summer over hele stalden, så snart de første solstråler titter frem, og selv i skumringen bliver man ikke forskånet for myg og ubehagelige bid. Vores heste udsættes for disse insekter hele dagen. De er ofte dækket af nye insektbid og trænger til lindring fra kløende hudproblemer. Især min evigt-kløende hoppe leder jeg altid efter produkter, der kan gøre de varme måneder lettere for hende. For selvom hun går på fold med et godt fluedækken, klarer insekterne alligevel at bide hende, så snart dækkenet tages af i stalden. Især halen, manen og forben er ”populære” angrebsområder, fordi hårenes vokseretning tillader stikkende insekter lettere adgang til huden end på resten af hestens krop”

“Anti Itch fra Blue Hors er overbevisende hele vejen igennem: behagelig tekstur, der er let at sprede, absorberes hurtigt og er ikke-fedtende – samtidig bringer den et pålideligt, kløe-lindrende resultat med sig”

[…] “Anti Itch holder i lang tid, da produktet er meget økonomisk. Cremens struktur er meget let og flydende.
Hvad der imponerede mig mest er at dette produkt ikke efterlader et fedtet lag. Næsten alle cremer, der sælges som værende kløestillende, medfører efter et par dages brug at de berørte områder på hesten skal vaskes, fordi pelsen bliver helt fedtet og snavset. Snavs der gør hesten hår olieagtig og klistret og fører til endnu mere kløe. Og udsættes disse fedtede, olieagtige områder for stærk sollys, kan det tilmed forårsage skoldning på hestens hud. Noget der kan undgås med et produkt, der hverken fedter eller klistrer, fordi det opfører sig mere som en gel end en olie”

[…] “Min testhoppe kløede sig betydeligt mindre allerede i begyndelsen af brugsperioden, og skavningen blev mindre og mindre jo længere tid behandlingen blev benyttet. Huden opsuger gelen efter kort tid, så der ikke ses produktrester i pelsen. Produktet lugter behageligt og naturligt, flasken er let at lukke og åbne og kan bruges indtil cremen er brugt op”

Relaterede produkter

Læs mere: