Pas godt på dit læder, også i de kolde og våde måneder!

Med den rigtige læderpleje af bl.a. sadel og hovedtøj forlænger du dit
udstyrs levetid, og minimerer gener og ulykker for dig og din hest.

Hos Blue Hors har vi gjort det nemt for dig. I vores Groom Equipment Serie finder du alt, hvad du skal bruge for at rengøre og pleje dit læder. Vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter til læderpleje af din trense, sadel og ridestøvler. Er du den grundige type, eller har brug for en hurtig og nem løsning, ja så har vi forskellige produkter så dit behov kan blive dækket, og dit læder kan blive plejet på bedste vis.

Pas godt på dit læder, også i de kolde og våde måneder!

Det er vigtigt at holde læderet smidigt hvis det skal holde i mange år, og da læder er et naturmateriale, kræver det en smule læderpleje at vedligeholde det, så det bevarer sine unikke egenskaber. Gør det derfor til en vane ofte at efterse og pudse din sadel og trense, det betaler sig på den lange bane.

Læder kræver først og fremmest fedtstof med jævne mellemrum, og er det blevet beskidt er det vigtigt at det vaskes, før det får fedtstof. Hestens sved udsætter udstyret for både salt og syre, og glemmer du at passe ordentligt på det, vil det med tiden tørre ud og revne.

Hvordan gør du bedst? Hvad skal du bruge? Hvor ofte? Og skal alt dit læderudstyr egentlig plejes på samme måde?

Gitte giver dig i de 6 videoer herunder en masse gode råd og tips til hvordan du kan bevare dit læder blødt og smidigt, hvordan du får det til at skinne, hvordan du hurtigt og effektivt kan rengøre dit læder helt ind i krogene, hvordan du kan forlænge levetiden på dit læder ved både at rense, pleje og beskytte det.

KLIK her og læs mere om alle vores læderpleje produkter!