Viconte med flere 9 taller til materialeprøve i Tyskland!

Blue Hors Viconte e. Vivaldi/Sandro Hit/Brentano II har netop afsluttet sin 50 dages materialeprøve i tyske Schlieckau med flotte karakterer og en placering som nummer 3!
Viconte med flere 9 taller til materialeprøve i Tyskland!

Blue Hors Viconte

Materialeprøveresultat

I dag forestod afslutningen på den tyske Hengstleistungsprüfung i Schlieckau, hvor Blue Hors-hingsten Viconte har været og deltaget i løbet af de sidste 50 dage, imens testen har stået på.

Viconte har afsluttet og bestået sin afprøvning med et slutresultat pålydende 8,44 point med bl.a. karakteren 9,50 i ridelighed med fremmedrytter!

De øvrige karakterer lød:

8,50 for trav, 9,00 for galop, 7,00 for skridt, 8,50 for ridelighed, 8,00 for spring, 9,50 for ridelighed med fremmedrytter, 9,00 for interiør, 9,00 for karakter og 9,00 for arbejdsvillighed.

Blue Hors Viconte

Vicontes familie er ikke fremmed for denne form for succes. Vicontes afstamning forener to store avlsmatadorer igennem hollandske Vivaldi og tyske Sandro Hit, der begge er linjegrundlæggende avlshingste, der har gået dressur på topniveau, ligesom Vicontes hoppestamme er den internationalt gennemslagskraftige østtyske familie, der indeholder superhoppen Poetin, utallige succesfulde sportsheste og adskillelige kårede hingste som Samba Hit I-V, Caprigold, Quaterback, Quaterhit, med flere.

Blue Hors Viconte vil blive fremstillet i Dansk Varmblod i 2021