Tre unghingste kåret i hannoveranerforbundet

Blue Hors fremstiller tre 2½-årige dressurbetonede hingste ved hannoveranerhingstekåringen i Verden i disse dage, og de er netop blevet kåret alle tre
Tre unghingste kåret i hannoveranerforbundet

Blue Hors-teamet, der er rejst med de tre hingste til Verden er rigtig godt tilfreds med forløbet og ikke mindst resultatet med tre kårede hingste ud af tre mulige. Teamet består af avlsleder Martin Klavsen og Beate Broscheit, der passer hingstene og sørger for de er top soigneret samt Jesper Bisgaard, der træner hingstene og fremviser dem i Verden.

To af hingstene kommer på auktion i morgen, og det drejer sig om kat.nr. 68, en rød hingst e. Blue Hors Farrell/ Fidertanz og en fuldblodshingst i tredje led samt kat.nr. 81, en mørkebrun hingst e. Fürstenball/ Ampère og ligeledes med en fuldblodshingst i tredje led.

Kat.nr. 57, den mørkebrune hingst e. Dancier/ Sir Donnerhall I og med De Niro/Weltmeyer bagved, skal med hjem til Blue Hors igen, og det er en hingst, som avlsleder Martin Klavsen glæder sig til at arbejder videre med.

– Det er en rigtig funktionel hest. Den er så smidig og velgående, og har præsenteret sig godt til kåringen hernede. Den er stadig lidt ufærdig og har altså masser af udvikling forude, og det kan jeg godt lide ved en unghingst på nuværende tidspunkt. Den har en super skridt og så meget aktion bagfra, og så er han ud af en meget stærk hoppestamme, fortæller Martin Klavsen.