Opkøb af føl

Blue Hors køber hvert år mange føl op hos avlere, i både ind- og udlandet. Så har din hoppe fået et godt føl må du meget gerne henvende dig til os
Opkøb af føl

Future Stars

På Blue Hors bliver der hvert år født mellem 10-20 føl. Derudover rejser vi rundt i landet samt dele af Europa, hvor vi hvert år køber mellem 40-50 yderligere føl.

Målet  på Blue Hors er at finde avls- og rideheste i absolut topkvalitet,  hvorfor  et stort fokus på hestens opvækst er en nødvendighed.

Alle føllene vokser op på Blue Hors’ store lyse løsdrift og får de bedste forudsætninger for at vokse op og indgå i sporten. De bliver løbende vurderet af kompetente fagfolk og får den optimale træning og gode ryttere, til at uddanne dem. Enkelte af føllene ender med at indgå i vores hingstekollektion, imens andre bliver videre solgt til gode dressurryttere.

Blue Hors har gennem tiden bl.a. opkøbt føl som Blue Hors Zackerey, Blue Hors Zalabaster, Blue Hors Zepter og Blue Hors Don Romantic.

Ove Møller Nørgaard er en af de avlere som har haft stor succes med at sælge et føl til Blue Hors. Tilbage i 2014 solgte han hingsteføllet Blue Hors Zackerey.

 

”Vi har altid gerne ville sælge til Blue Hors, fordi vi ved at føllet får de chancer den skal have og fortjener, i forhold til sin udvikling og kvalitet. Så hvis der er noget kvalitet i føllet, så får Blue Hors den med sikkerhed frem i lyset, når den tid er.
At opleve at sælge et føl som Blue Hors Zackerey, giver mig livsmod og lyst til at fortsætte ud i det uendelige! Det er en ubeskrivelig følelse at se ham vokse op og alt bare spiller”

Blue Hors Zackerey e. Blue Hors Zack

Avlsleder på Blue Hors, Martin Klavsen samt den tyske avlskonsulent for Blue Hors, Jens Meyer er altid på udkig efter nye føl. Så  har du et føl der kan være interessant for Blue Hors, send os da gerne en kort video, så kontakter vi dig.