Nyt setup i avlen på Blue Hors

Vi har fået nye tilføjelser i vores setup i avlsafdelingen på Blue Hors, hvor flere velkendte, såvel som nye ansigter, vil stå klar til at imødekomme jer og jeres spørgsmål
Nyt setup i avlen på Blue Hors

Dyrlæge Cecilie Ventzel Jensen og avlskonsulent Lennart Lindberg vil fremover varetage reproduktionsdelen på Blue Hors, hvor insemineringen og modtagelsen af de hopper, der ankommer på stationen, bliver en fasttømret del af deres hverdagsrutine – noget de begge to allerede er klædt godt på til.

Cecilie er nyuddannet dyrlæge anno 2022, men har faktisk tidligere haft sin daglige gang på Blue Hors, hvor hun igennem flere år både har nået at være ansat som hestepasser og som en del af holdet i reproduktionen. Lennart er aktiv avler igennem flere år, ligesom han også har erfaring fra sin tid i Dansk Varmblod og sine deltagelser ved dressurchampionater og gangartsbedømmelser med sig i bagagen. Det er altså to erfarne profiler, der kommer til at stå i spidsen for reproduktionsdelen af arbejdet på Blue Hors – og vi ser frem til at få sæsonen i hus med dem ved roret.

Et kompetent hold af avlsrådgivere

Avlsleder Martin Klavsen, avlsrådgiver Lennart Lindberg, avlsrådgiver Beate Broscheit og avlsrådgiver Jesper Bisgaard Nielsen kommer til at forestå avlsrådgivningen. De er et hold af yderst erfarne hestefolk, der har stor viden om hvilke hopper hingstene passer til, således at de kan hjælpe dig med at finde det bedste match.

Ring til vores avlsrådgivere på telefon: +45 7536 3636 

Fortsat samarbejde med Ansager

Vores mangeårige samarbejdspartner Jesper Møller Nielsen er fortsat at finde på Blue Hors på scanningsdagene, hvor han med sin store ekspertise indenfor reproduktion står klar til at scanne jeres hopper og dele ud af sin kæmpe erfaring såfremt du skulle have spørgsmål.