Blue Hors-hingste med helt fremme til KWPN’s materialeprøve

Blue Hors Monte Carlo TC og Blue Hors Santiano har gjort virkelig god figur ved materialeprøven i hollandske KWPN, hvor hingstede sluttede som nummer 2 og 3!
Blue Hors-hingste med helt fremme til KWPN’s materialeprøve

Blue Hors Monte Carlo TC

Afslutning på den nye hollandske 21-dags materialeprøve, der kræver et resultat på 75 point for godkendelse i KWPN, er i dag blevet afholdt på KWPN-centret i Ermelo, Holland, hvor 20 dressurhingste af årgang 2017 er blevet testet under ledelse af træningslederen Bert Rutten. Iblandt de 20 har 2 hingste her fra Blue Hors også deltaget.

 Jeg er virkelig tilfreds med Monte Carlo og Santianos præstationer og resultater under den hollandske materialeprøve. Begge hingste har vist sig super frem - og vi glæder os især til også at kunne udbyde Santiano til avlerne

Avlsleder Martin Klavsen

DV-præmiehingsten Blue Hors Monte Carlo TC e. Dream Boy/United, der er den mest benyttede 3 års hingst i Danmark i 2020 og som ejes af Blue Hors i samarbejde med Tim Coomans, Joop van Uytert og Nico Witte, kunne med 88 point placere sig som nummer 2 under årets KWPN-materialeprøve.

Monte Carlo opnåede de imponerende karakterer: 9 for skridt, 8,5 for trav, 9 for galop, 8,5 for smidighed, 8,5 for kropsholdning og balance, 8,5 ridelighed og indstilling – samt 9 for kapacitet!

Monte Carlo Foto: Equigeniek Paardenfotografie

Endnu en Blue Hors hingst kom lige i hælene af Monte Carlo – det var staldkammeraten; Blue Hors Santiano e. Sezuan/Blue Hors Romanov, der i dag blev kåret i KWPN, samt afsluttede sin materialeprøve med 87,5 point.

Blue Hors Santiano er trukket på hingsten Glock’s Zoniks mor og det betyder selvfølgelig at han er opdrættet af Stutteri Straight Horse i Allerød – og tidligere har været tilkendt navnet Straight Horse Santiano.
Blue Hors Santiano opnåede karaktererne 8 for skridt, 8,5 for trav, 9,5 for galop, 8,5 for smidighed, 9 for kropsholdning og balance, 9 ridelighed og indstilling samt 9 for kapacitet.

Det er planen at Santiano skal fremstilles i Dansk Varmblod i 2021.

Monte Carlo Foto: Equigeniek Paardenfotografie