Blue Hors styrker aktiviteterne i Tyskland

Siden 1993 har Blue Hors udviklet sig til en af Nordens førende hingstestationer og med en 2023 hingstekollektion, der er bredere og større end nogensinde før, har vi besluttet at styrke vores voksende internationale profil ved at udvide vores engagement i Tyskland.

Blue Hors styrker aktiviteterne i Tyskland

Blue Hors Wohlde

Blue Hors Wohlde

Den nye hingstestation kommer til at ligge på adressen Blue Hors, Wohlde 15, 27243 Winkelsett. Her vil et dedikeret team af hestefolk, der stå klar til at byde de tyske avlere velkomne på stationen fra 18. april 2023.

2023 hingstekollektionen på Blue Hors Wohlde, kommer til at bestå af en blanding af attraktive uddannede og unge hingste, nemlig; guldmedaljehingsten Blue Hors ZackereyBlue Hors Monte CarloBlue Hors Feinstar, præmiehingsten Blue Hors BondoBlue Hors Glamourville og Blue Hors Bonfilio.

De danske avlere vil fortsat have mulighed for at få sæd fra de udstationerede hingste leveret GRATIS på Blue Hors ligesom de også fortsat vil kunne bestille sæden leveret på hjemmeadressen mod betaling. Kontakt gerne Blue Hors på 75 36 36 36 for nærmere information.

”Vi glæder os til at tage hul på et helt nyt kapitel, med en endnu og større og brede kollektion med flere spændende muligheder for fremtiden”

- Martin Klavsen, avlsmanager

Fremtiden ser lys ud

Vi ser frem til det nye set-up, som vil give os mulighed for at tilbyde en endnu bredere kollektion af hingste med nyt præstationsblod fra allerøverste hylde. Dette vil være til stor gavn for både danske og tyske avlere og fortsat sikre det aftryk som Blue Hors hingstene har bevist de er til at sætte på den internationale avl.

Avlsrådgivning

RÅDGIVNING

Få rådgivning om hingstevalg

Vi har stor viden om hvilke hopper vores hingste passer til således, du får det bedste match. Ring eller udfyld nedenstående så bliver du hurtigst muligt kontaktet af en af vores avlsrådgivere

Vi sidder klar til at hjælpe

+45 7536 3636