Blue Hors introducerer kvalitetshingste tilgængelige på kølesæd ved EU-stationen på Fyn

Blue Hors introducerer kvalitetshingste tilgængelige på kølesæd ved EU-stationen på Fyn

Horses & Dreams meets Sweden, CDI Hagen, 2023

Blue Hors er stolte af at meddele, at fem af vores fremtrædende hingste nu vil være tilgængelige på kølesæd på vores nye EU-station på Fyn.

For at sikre klarhed understreger vi, at avlere i avlssæsonen 2024 alene vil have adgang til kvalitetssæd fra vores anerkendte hingste via transportsæd, der er således ikke mulighed for inseminering på hingstestationen.

 

Vi opfordrer venligst avlere til at holde sig opdateret via vores hjemmeside for information om sædtransportruten, der fortsætter som sædvanligt i samarbejde med Katrinelund.

 

De fem hingste tilgængelige på kølesæd er:

Det er vigtigt at bemærke, at Blue Hors Zack også vil være tilgængelig, men udelukkende via ICSI hos VetEmbryo, da han fremover nyder sin pension på en stor fold med havudsigt. Derudover vil Blue Hors Don Olymbrio blive en del af Nannas kollektion af Grand Prix-heste og vil være tilgængelig på frostsæd.

Martin Klavsen, Lene Hansen, Kaj Rosenlund og Lasse Bendixen udgør det erfarne team, der vil drive hingstestationen på Fyn og sammen vil de sikre den bedste service til vores kunder.

Vi ser frem til at byde velkommen på Fyn og ser spændt frem til den kommende avlssæson