Blue Hors Hingstefremvisning på Stutteri Ask

Blue Hors  fremviser  vores hingstekollektion på den kommende hingstefremvisning på Stutteri Ask den 30. marts. 
Blue Hors Hingstefremvisning på Stutteri Ask

Hingstekollektion 2024

Efter mere end 30 års markant tilstedeværelse inden for avl og sport i Randbøl, tager Blue Hors nu det næste skridt mod et mere intimt og nært miljø. Til trods for ændringerne i størrelsen, forbliver vores engagement og passion for branchen uændret.

 

Den kommende hingstefremvisning på Stutteri Ask lørdag den 30. marts repræsenterer en milepæl for Blue Hors. Dette bliver den første hingstefremvisning i de nye rammer, hvor Blue Hors fremover vil være samlet under ét tag. I den imponerende Casir hal på Stutteri Ask vil der blive præsenteret en kollektion af både dressur- og springhingste.

 

“Vi fortsætter med at betjene vores kunder med et særligt udvalg af hingste i absolut topklasse,” udtaler Martin Klavsen hos Blue Hors.

“Vores mål er at opretholde den samme høje standard og ekspertise, som vores kunder altid har kunnet forvente fra os, især når det kommer til hingstevalg.”

 

Blue Hors er stolte af at være blandt de få hingstestationer i verden, der ikke blot opnår internationale topresultater, men også aktivt bidrager til avlen.

 

Med en imponerende kollektion af hingste som Baron, Monte Carlo, Farrell, Santiano og Purple Rain og St. Schufro, kan Blue Hors bryste sig af både internationale topresultater og en betydelig indflydelse på avlen.

 

Vi ser frem til at fortsætte vores rejse og levere højeste kvalitet inden for avl og sport og glæder os til at fremvise hingstene: