Blue Hors til dressurstævne og unghestechampionat i Billund Sportsrideklub

I weekenden stod den, udover på internationalt dressurstævne i Frankrig, også på dressur- og ungheste hos Billund Sportsrideklub, hvor flere Blue Hors- heste og ryttere stod til start
Blue Hors til dressurstævne og unghestechampionat i Billund Sportsrideklub

Cristian Tudela Ruiz, Henriette Krogh & Blue Hors Londoner

Tre gange rød til Blue Hors i de middelsvære klasser

Fredag red Blue Hors Talentrytter Cecilie Dybro og Blue Hors berider Tania Maria Joensen stævne på hestene Blue Hors Emilio (Escolar/Lauries Crusador XX) og Blue Hors Zampalo (Blue Hors Zack/Brentano II) i klassen MB0, hvilket resulterede i en delt førsteplads mellem de to Blue Hors ryttere, der med 71,923% måtte dele hæderen. 
Cecilie og Emilio red MB0 igen lørdag eftermiddag, hvor ekvipagen gentog succesen med endnu en førsteplads med 71.795%, ligesom hun også vandt MB1 på Hoby Utopia (Chippendale x Métall) med 73.784%. Cecilie blev kun truet af én anden rytter, nemlig Blue Hors Talentrytter; Sophia Ludvigsen på Blue Hors Quintana (Quantensprung x Desperados), der red en flot andenplads hjem med flotte 71.081%

Tania M. Joensen & Cecilie Dybro Jensen

Cristian på skamlen i lilletur

Også Cristian Tudela Ruiz var at finde i dressurklasserne ved stævnet i Billund, hvor han på salgshesten Blue Hors First Choice (Jazz/Negro) red 68.421% og en tredjeplads hjem i lørdagens Prix St. George.

På samme hest havde Cristian en tilvarende god tur i søndagens Intermediare I, hvor ekvipagen red sig ind på en flot andenplads med 69.079%!

Cristian & First Choice

Kvalifikationsstævne til dressurchampionaterne 2021

Stævnet i Billund fungerede også som kvalifikationsstævne til Dansk Rideforbunds Unghestechampionater 2021, og derfor var flere af de helt unge rideheste og avlshingste også gjort stævneklar.

Cristian Tudela Ruiz havde to ekstra travle championatsdage, hvor det blandt andet blev til en placering som nummer 4 i kvalifikationsklassen for 4 års på Blue Hors Monte Carlo TC (Dream Boy/United), der med 8,8 i trav, 8,7 i kapacitet og galop og 83,000 samlede point, viste sin sædvanlige fine figur, der er fuld af power og udtryk.

Tania M. Joensen & Cristian Tudela Ruiz

I 5 års klassen, red Cristian og Blue Hors Zackorado (Blue Hors Zack/Florencio I) til 9,1 i trav, 8,7 i skridt, 8,5 i kapacitet og en samlet score på 84,4 point, der var nok til en flot andenplads.

I 6 års klassen, fik Cristian og Blue Hors Londoner (e. Londontime), der red til karakteren 84 point og en placering som nummer 4 med blandt andet 8,8 i galop, selskab af St. Schufro-datteren Sweetnes. Sweetnes (Blue Hors St. Schufro/Tailormade Lancelot) endte med sin rytter Silje Bakken som klassens nummer 2 med karakteren 9 i både skridt, galop og kapacitet og en samlet pointscore på 88,600 point.

I 7 års klassen var Blue Hors berider Tania M. Joensen og Eliott Julianelyst på banen. Her red ekvipagen en flot andenplads hjem med blandt andet 8,3 i kapacitet og en samlet score på 75,622!