Top-placeringer til Sophia og Quintana ved Lövsta Future Challenge CDIU25

Én af de danske ekvipager, der skulle på banen i weekendens Lövsta Future Challenge, var Blue Hors rytteren Sophia Ludvigsen. Hun skulle til start på den sorte, 9-årige vallak Blue Hors Quintana – og sammen havde de en forrygende tur i Jyske Bank Boxen, hvor de indkasserede hele to top-3 placeringer!

Flot tredjeplads i lørdagens CDIU25 Grand Prix

Den første dressurklasse, der blev afholdt under den første World Cup-kvalifikation i den vesteuropæiske liga, World Cup Herning, var Lövsta Future Challenge, der er en veletableret svensk turnering med fokus på talentudvikling af unge heste og U25-ryttere i både dressur og springning. For første gang blev turneringen afviklet i Jyske Bank Boxen, hvilket gav de unge ryttere en mulighed for at øve sig i nogle imponerende, internationale rammer. Fire danske U25-ryttere var til start i klassen ud af i alt ni ekvipager.

Den første del af Lövsta Future Challenge blev afholdt lørdag i CDIU25 Grand Prix. Her var én af de danske ekvipager, der skulle på banen, Blue Hors rytteren Sophia Ludvigsen på den sorte, 9-årige vallak Blue Hors Quintana (efter Quantensprung – Desperados, opdrætter: Steffen Brunkhorst) – og sammen havde de en forrygende tur i Jyske Bank Boxen!

Quintana og Sophia leverede, som altid, flotte, centrerede galoppiruetter, et udtryksfuldt piaf-arbejde og veludførte changementsserier. Et repertoire af øvelse, der allesammen bidragede til ekvipagens flotte score på 71.068 % og placering som klassens nummer 3.

Brandvarm 2. plads i CDIU25 Grand Prix Freestyle

Også sidstedagen ved World Cup-stævnet i Herning blev åbnet med en international U25-klasse, nemlig Grand Prix Freestyle i Lövsta Future Challenge.

Sidste ekvipage på banen gjorde det fænomenalt godt. Her er der selvfølgelig tale om den danske kombination bestående af Sophia og “Q” (Quintanas kælenavn), der søndag formiddag blev klappet ned af midterlinjen af publikum, da red til flotte 75.642 %. En procentscore, der lagde dem som klassens bedst placerede danske ekvipage og på en flot 2. plads

Vinderen af klassen blev, ligesom i Grand Prix’en, hollandske Marten Luiten, der på Fynona (efter Ampére – Gribaldi) red til hele 76,825%.