Læssevis af placeringer til Sophia Ludvigsens Blue Hors-heste i Tolbert

Sophia har deltaget ved det internationale Top Dressage Tolbert-stævne i Holland med de tre heste Blue Hors Veneziano, Blue Hors Quintana og Blue Hors Elliott – og med alle tre heste, har hun gjort flot figur og indkasseret topplaceringer!

Læssevis af placeringer til Sophia Ludvigsens Blue Hors-heste i Tolbert

Hattrick til Blue Hors Elliott i CDIY

Med sig til Top Dressage Tolbert-stævnet i Holland, havde Sophia Ludvigsen også Blue Hors Elliott (efter Blue Hors Erlando/Blue Hors Romanov, opdrætter: Julianelyst). De var sammen til start i CDIY Young Rider-klasserne, hvor de indkasseret ikke én men hele tre sejre!
Deres vinderridt var flydende, afbalancerede og udtryksfulde med nogle exceptionelt gode traversader, en flot skridttur, gode galoppirouetter og nogle gennemsprungne changementsserier
Deres to individuelle ridt blev belønnet med vilde 72.451 % og 72.941 %, imens de for deres kürprogram blev belønnet med 76.135 %, hvilket lagde dem flot foran resten af feltet i alle tre klasser og var mere end rigeligt til et overbevisende hattrick.

Blue Hors Quintana i toppen af CDIU25

Blue Hors rytter Sophia Ludvigsen og Blue Hors Quintana (efter Quantensprung/Desperaos, opdrætter: Steffen Brunkhorst) repræsenterede Danmark ved Top Dressage Tolbert i CDIU25-klasserne, hvor de i CDIU25 Intermediare II viste særdeles flotte takter i både skridt-, trav- og galopturen samt i deres spidskompetance; passage og piaf-arbejdet! Et ridt, der udløste 69,510% og en flot sejr! I CDIU25 Grand Prix, blev det til 69.145 % og en 2. plads for ekvipagen, der gemte deres revanche til dagen efter. Her scorede de nemlig hele 74.375 % i deres kürprogram i CDIu25 Grand Prix Freestyle og tog føringen hele vejen med til toppen af sejrsskamlen.

Flotte placeringer til Sophia og Veneziano

På stævnets første dag, var Sophia også til start på Blue Hors Veneziano (efter Vivaldi/Donnerhall, opdrætter: Blue Hors), hvor hun blev nummer to i Intermediaire B med 69,324%.

I ekvipagens 2. start, den 2-stjernede Intermediaire II, red de til 66,814% og indkasserede her en fjerdeplads. Denne klasse blev vundet af den populære Instagrammer, svenske Carl Hedin, der med Davalerian e. Dante Weltino/ Vivaldi – i daglig tale Lucas – red til 72,892%.