Tidligere Blue Hors salgshest vinder Norgesmesterskaberne i dressur for seniorer!

Den tidligere salgshest fra Blue Hors; Centano, har med sin ejer og rytter Anniken Hals vundet Norgesmesterskaberne i dressur for seniorer!
Tidligere Blue Hors salgshest vinder Norgesmesterskaberne i dressur for seniorer!

Centano og Anniken Hals

Anniken Hals og Centano (Crelido / Come Back II) fra Borge Rideklubb red sig til top ved Norgesmesterskaberne for seniorer, der blev afviklet over tre starter i Intermediare II, Grand Prix og Grand Prix Kür, fordelt på tre dage henover weekenden 26. til 28. august.

På lokationen Haugaland Hestesport Arena skulle ekvipagen om fredagen ride Intermediare II og her blev det til 68,8 % og en sejr i første afdeling af Norgesmesterskabet. I lørdagens 2. afdeling af seniormesterskabet blev det til 66,3 % i Grand Prix, der var nok til at holde på den foreløbelige sejr. Til finalen og 3. afdeling af Norgesmesterskabet blev det til en tredje og sidste sejr for ekvipagen, der med 73.355% og en total pointscore på 208.577 kunne kalde sig guldvindere! Sølvet gik Therese Bragstad på Double Donnerhall (Dimaggio / Sir Donnerhall) fra Moldegaard Ryttersportsklubb med i alt 196.618 point, mens Bærum Rideklubbs berider Anniken Eide på Twilight vandt bronze med 192.677 point.

Equnity Sportshorses x Blue Hors-samarbejdet

Udover at være rytteren på Centano, er Anniken ejer af Equnity Sportshorses, hvorigennem hun har et samarbejde med Blue Hors. Igennem dette samarbejde har hun haft et par Blue Hors-heste, blandt andet Blue Hors Zack-sønnen Zazou Pilekær, i træning med videresalg for øje, ligesom hun også har været med i formidlingen af salget af vallakken Leandor B e. Governor/Rousseau.

Familien Berg Fredriksen, der er de nye ejere af Zazou Pilekær (Blue Hors Zack/Dream of Glory, opdrætter Anne Mette Rossen og Lars Langendorff) fortalte til Anniken hvordan de følte sig fuldstændigt trygge igennem hele salgsforløbet og fortalte ligeledes hvor meget de værdsatte det indtryk af åbenhed og den tilgang til ’det ordentlige salg’ som det hele foregik under. 

 

Glade Norske Mestre i dressur!

Hos Blue Hors værdsætter vi samarbejdet med Anniken og Equnity Sportshorses og håber på flere succeshistorier i fremtiden!

Blue Hors CARE produkterne i Norge

Samtidig med at formidle kontakt mellem norske kunder og Blue Hors, er Anniken også norsk distributør af Blue Hors CARE produkterne.

Vi spurgte Anniken om hvilke produkter, der var hendes favoritter, et spørgsmål hun grinende svarede var umuligt at svare på, fordi hun havde så mange favoritter fra de forskellige serier.

”I det daglige er Super Shine og After Work Shampoo helt fantastiske! Nemt, bekvemt og virksomt!

I stævnesituationer er Hoof Shine totalt uundværlig. Det er et produkt, der gør hovene utroligt flotte på en enkelt måde! Jeg lever for den gennemgående funktionalitet, der er tænkt ned i produkterne! Det virker og er nemt, især når man har flere heste med og alting skal gå stærkt!

Jeg sætter meget pris på at have produkterne i stalden – og det at der er tænkt på alle med blandt andet et produkt som B-Express Zero, der er sukkerfrit og passer til nogle af de heste, der indimellem måske bliver overset”

Anniken Hals

Sidste år skrev vi dette om Anniken og hendes hesteliv