Blue Hors-heste og ryttere i toppen af verdensranglisterne

Det internationale rideforbund, FEI, har netop udgivet de seneste rangeringer for dressurdisciplinerne – og vi har på Blue Hors (og i Danmark) flere resultater at glæde os over på flere ranglister, da både Nanna, Sophia og Tobias figurerer i top-5!
Blue Hors-heste og ryttere i toppen af verdensranglisterne

European Championships for Young Riders 2022, Hartpury

Nanna Skodborg Merrald/Blue Hors Zepter, FEI World Cup Final Omaha 2023

Nanna er den bedste dansker på verdensranglisten

På seniordressurrytternes verdensrangliste ligger Blue Hors rytter Nanna Skodborg Merrald lige nu placeret som nummer 4, efter at være kravlet to pladser op fra sin foregående 6. plads! Dette betyder også, at hun er er den højst placerede danske rytter i verden!
Én af de heste hun kan takke for at have hjulpet med at indsamle så flotte point til ranglisten, er Blue Hors Zepter (efter Blue Hors Zack/Wolkentanz II, opdrætter: Bernhard Sieverding). Zepter og Nanna deltog i starten af april ved World Cup-finalen i Omaha, USA, hvor de indkasserede en vild 2. plads i Grand Prix Freestyle!
Du finder seniorenes rangliste her

Sophia er nummer 3 blandt verdens bedste Young Riders!

På ryggen af Blue Hors Elliott (efter Blue Hors Erlando/Blue Hors Romanov, opdrætter: Julianelyst), figurerer Nannas kollega, Sophia Ludvigsen, ligeledes på verdensranglisten for ungryttere (Young Rider), hvor hun har sneget sig sikkert op i top-3!

Sophia og Elliott har deltaget ved internationale stævner, ECCO Cup og danmarksmesterskaberne med stor succes! De er blandt andet regerende danmarksmestre for ungryttere, ligesom de ved EM i Hartpury vandt holdsølv sammen med det danske ungrytter-landshold.

Se ranglisten her

Tobias er på toppen af den internationale paradressur!

Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, at Tobias Thorning Jørgensen har placeret sig som verdensetteren af paradressurens Grad III.

Tobias gør det nemlig rigtig godt med sine stævneheste, Blue Hors Zackorado (efter Blue Hors Zack/Florencio II, opdrætter: Paul Rode) og Jolene Hill (efter Blue Hors Schufro Hit/Windsor Hit, opdrætter: Hanne Andreasen), hvor han overlegent sejrer i sadlen på både sin nye hest, den 7-årige avlshingst Zackorado og sin mesterskabshest, hoppen Jolene, med hvem han har vundet mange medaljer i sadlen på!

Se paradressurens grad IIIs rangliste her