Det var storslået, rørende, morsomt, kreativt og spændende

Overflødighedshorn af oplevelser. DANSK VARMBLODS GALLASHOW 2023 imponerede endnu en gang med overvældende scenefremvisninger – og især Casper Cassøes morsomme kommentering
Det var storslået, rørende, morsomt, kreativt og spændende

En fornøjelse for såvel ører som øjne

Herning Hingstekåring er ikke bare den vildeste sportsbegivenhed i hestebrancen – det er også efterhånden blevet et underholdningsfænomen med stort anlagt GALLASHOW, som fredag og lørdag trækker fulde huse.

Publikum, sportsudøvere, og ikke mindst sponsorer, flokkes til for igen at blive taget med på en EVENTYRLIG REJSE fyldt med velkendte ansigter, farverige kostumer og formidabelt lysshow. I år under tema’et “A SKYFULL OF STARS”.

MCH’s Varmblodspris 2023 til guldholdet

Dressurlandsholdet bestående af Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera, Cathrine Laudrup-Dufour og Vamos Amigos, Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zack samt Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell.

Vinderchecken på 25.000 kr. gav de generöst videre til Støtteforening for Ponydressur

HKH's Prinsesse Benediktes Vandrepræmie til Jolene Hill

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benediktes Vandrepræmie overrækkes hvert år til ejeren af den pågældende hest, og ejerne af Jolene Hill er Signe og Thomas Kirk Kristiansen. Tobias Thorning til dagligt rider på Blue Hors, hvor han også trænes af Nanna Skodborg Merrald.

 

 

Stjernetræf

4 ryttere skulle dyste mod hinanden i en forhindringsbane – Nanna Skodborg Merrald, Konstantin Deeken Künnemann, Nils Christian Larsson og Katrine Hedeman.

Nanna rider 8 hingste i Herning fordelt på hingste præsentationsklasserne, CDI1*, CDI3* og CDI5*. Det er en udfordring for selv de mest erfarne ryttere og kræver en stærk vilje og en imponerende fysisk form for at kunne klare. Alligevel havde Nanna overskud til at være med til at deltage i Stjernetræf både fredag og lørdag, som bød på løb over og under forhindringer i et hæsblæsende tempo.

Når jeg i et tætpakket program prioriterer at være med til Stjernetræf er det for at møde fans og publikum i en anderledes kulisse. At se sine idoler i andre situationer var oplevelser som betød meget for mig, da. jeg var mindre. Det vil jeg gerne give igen.

Nanna Merrald

Blue Hors Zack hyldet

Zack blev hyldet som den KONGE han er med repræsentanter fra den uendelige lange række af afkom med Zack som faderhingst.

Som den største af alle stjerner skulle Zack som  Danmarks med succesfulde hingst, til alle tider,  naturligvis også hædres ved dette års “A SKYFULL OF STARS” Hingstekåring

Fun facts om Zack

★ Blue Hors Zack har 1047 afkom registreret i Dansk Varmblod.

★ Hans første føl blev født 8. februar 2008

★ 515 hingste / vallakker

★ 532 hopper

★ 642 afkom starter med Z

★ Hans afkom har 43798 point hvoraf 251 er i springning og 11 point er i military

★ 19 kårede hingste

★ 44 medaljehopper – 3 har været Årets Hoppe i DV

★ Kåret i flere avlsforbund som 3-års

★ Elitehingst i Dansk Varmblod

★ Dansk mester i dressur

★ Været til OL – hvor han var bedste avlshingst

★ Sluttede 2022 som nr. 6 på verdensranglisten i dressur

★ VM flere gange og vundet GULD med det danske hold