Salgshesten Zampalo tager sejren i MB2

Blue Hors rytter Amalie deltog i KRAFFT MB2-A Heste med salgshesten Zampalo – og sammen tog de en overbevisende sejr!

Salgshesten Zampalo tager sejren i MB2

En overbevisende sejr!

Med et gennemført flot program, der blev udført på sikreste vis af Amalie Aasted Albæk og salgshesten Blue Hors Zampalo (efter Blue Hors Zack/Brentano II) og belønnet med 8-taller for både changementer og trav- og galopøgninger, kunne Amalie og Zampalo sætter sig på dagens sejr i KRAFFT MB2-A Heste på en solbeskinnet udsigtbane ved landsstævnet ved Blue Hors Sommerfestival.

Zampalo, der har vores internationale superstjerne, Blue Hors Zack, til far, er en særdeles omgængelig og medgørlig hest, der altid har “ja-hatten” på. Han har tre gode gangarter, hvor især hans travbevægelse er i særklasse!

Lær Zampalo bedre at kende (og se video af ham) her:

Flot selskab på podiet af flere Blue Hors-afkom

På dagens 2. plads kom berider Mette Svare Ehlers og hoppen De St. Malou E, der er en Blue Hors St. Schufro-datter, der er opdrættet af Vita og Bjarne Bach. Mette og den 7-årige Malou opnåede flotte 69.079 %, og har faktisk tidligere gjort os selskab ved Blue Hors dressurschampionaterne, hvor hoppen ligeledes gjorde flot figur som repræsentant for sin far, St. Schufro.

Dagens 3. plads gik til en Blue Hors Zack-søn, Becas Zuper Sonic, og Maria N. Kristensen, der med 68.289 % og stabilt et program gjorde flot figur på udsigtsbanen!