Veneziano-føl til Victoria Max-Theurer

I forbindelse med World Cup-kvalifikationen i Herning blev der afholdt DWB World Cup Foal Auction, hvor den østrigske Grand Prix-rytter købte de to dyreste hoppeføl; det ene efter Blue Hors Veneziano
Veneziano-føl til Victoria Max-Theurer

Blue Hors Veneziano-datteren Overgaard’s Vanity

Allerede ved sidste års DWB World Cup-følauktion investerede familien Max-Theurers tyske stutteri, Gestüt Vorwerk, i et dejligt DV-hoppeføl. Dengang var det hoppeføllet Overgaard’s Australia e. Blue Hors Farrell/Blue Hors Zack fra avlerparret Tove og Ove Møller Nørgaard, der også har opdrættet guldmedaljehingsten Blue Hors Zackerey, og Australia er netop trukket på denne hoppestamme.

I år var Victoria Max-Theurer til start ved World Cup-stævnet og var dermed selv i Herning, hvor hun udvalgte sine favoritføl. Igen i år faldt et føl fra Tove og Ove Møller Nørgaard i den østrigske dressurfamilies smag, nemlig den veludviklede Blue Hors Veneziano-datter Overgaard’s Vanity.

Overgaard’s Vanity er trukket på hoppen Overgaard’s Derripa, der også er mor til to kårede hingste efter Blue Hors Zack. Derripas søster efter Sandro Hit, Overgaard’s Hit Me, er mor til guldmedaljehingsten Blue Hors Zackerey.

I dag er det Victoria Max-Theurers 32-års fødselsdag, og vi ønsker hende tillykke med dagen og med det dejlige hoppeføl ud af en meget stærk præstationsafstamning. Føllets far, Blue Hors Veneziano, har fornyligt været til start i Grand Prix med Blue Hors-rytteren Agnete Kirk Thinggaard, hvor de opnåede 72,367%.