27 topføl under hammeren ved Blue Hors Elite Foal Auction

Blue Hors Elite Foal Auction resulterede i 27 solgte føl, hvoraf flere føl blev solgt til købere i salen – og måske et par stykker af disse ender som julegaver den 24. december?

27 topføl under hammeren ved Blue Hors Elite Foal Auction

Trods det var en kold og våd tirsdag-decemberaften, var der god stemning i den store opvisningshal på Korshøjgård, da auktionarius Casper Cassøe havde 27 føl under hammeren ved Blue Hors Elite Foal Auction. En følauktion om vinteren er et helt nyt koncept, men viste sig at fungere for disse absolutte top-føl. Føllene var at finde på nettet med video, billeder og beskrivelser, imens de på selve auktionsdagen blev fremvist løse i den store hal. Selvom føllene nu er vokset lidt fra hinanden og har fået deres ekstra vamsede vinterpels, var de flot klargjorte og klar på opgaven – og kvaliteten på kollektionen fornægtede sig ikke! For med en kollektion bestående udelukkende af supergode føl – heriblandt flere ud af Blue Hors Don Schufros hoppestamme, var der flot gang i buddene.

– Og ALLE 27 føl skiftede da også ejer – deraf en flot salgsprocent á 100 %! Der var flere udlændinge at finde, både i salen, på nettet og i telefonerne, og dette resulterede selvfølgelig også i, at der blev solgt flere føl til udenlandske købere.

Stort tillykke til de nye ejere af disse skønne og helt igennem fantastiske føl!

Se kollektionen HER

20 Sterling tog rollen som "mest nuttede indslag", da det unge hingsteføl måtte have Michael Højgaard med rundt om banen som "moralsk opbakning"