God kvalitet går ALDRIG af mode

Når kvaliteten er i top, skal vi også frem med den lidt større pengepung

God kvalitet går ALDRIG af mode

Stor spænding da 33 avlshopper af højeste kvalitet søgte nye hjem

Broodmare Auction tiltrak opmærksomhed fra hele avlsverdenen, da avlshopper af blodlinjer med mange generationer af præstationsblod i stambogen skulle under hammeren.

Blue Hors Broodmare Auction var ikke kun en købsmulighed, men også en anerkendelse af vigtigheden af at bevare og forbedre avlsarven for kommende generationer. Det blev tydeligt, at avlerne var villige til at gå langt for at sikre, at deres næste generation af føl ville bære arven fra disse imponerende hoppestammer.

Flere af hopperne repræsenterede en sjælden kombination af genetisk arv og præstationshistorik. Blodlinjerne, der strakte sig gennem adskillige generationer, havde dokumenteret succes både på konkurrencebanerne og i avlsverdenen:

Overgaard’s Colo’n, Overgaard’s Zacapa, Overgaard’s Kahlua og Blue Hors Zackereys helsøster; Overgaard’s Zirelli, kommer alle ud en af de bedste hoppestammer i verden. En stamme, der har produceret talrige topheste både til sport og avl!

Faberge, Finetta, Feodora, Florence og Friend er hopper, der alle stammer fra helsøstre til den legendariske Blue Hors Don Schufro. Derudover er Faberge, Florence og Feodora halvsøstre til de to internationale Grand Prix-heste; Blue Hors Veneziano og Tailormade Red Rebel.

Højdespringeren blev en ualmindelig tiltalende hoppeplag med en gangformåen, der med garanti vil sikre den en plads blandt fremtidens dressurstjerner!

33 MIDNIGHTS FLORENTINA DWB efter Knock-Out – Fürstenball – Blue Hors Romanov

Midnights Florentina DWB blev solgt for et hammerslag på 47.000 euro.

Se kollektionen her: