Mød Blue Hors Autumn Auction 2023 kollektionen!

Dette års auktionskollektion ved Blue Hors Autumn Auction er nu klar med billeder, video og beskrivelser – og med hele 17 heste i kollektionen, er der nok at se og læse! Mød de 17 skønne auktionsheste her og book en PRØVERIDNING!

Mød Blue Hors Autumn Auction 2023 kollektionen!

15 Blue Hors Soletto

En kollektion af fantastiske rideheste

Kollektionen byder på 17 ekstraordinære rideheste af top præstationsblod og højeste kvalitet – en samlet kollektion som formår at imødekomme enhver potentiel kundes krav og ønsker.

▶ SE den fulde KOLLEKTION: KLIK HER!

Har du allerede fundet din favorit? Book en PRØVERIDNING HER

07 First Sky

14 Sir Gawain

Auktionen afholdes den 14. oktober på Blue Hors

Med denne kollektion, kan vi præsentere alt fra uopdagede unge stjerner til avlsgodkendte hingste og erfarne konkurrenceheste. Der er altså tale, om en strålende samling af særligt udvalgte heste med de fineste stamtavler, fremragende gangarter, suveræne kvaliteter og det talent, der kræves for en stjernespækket fremtid.

Blue Hors Autumn Auction er en hybrid auktion, hvor der kan bydes såvel online, via telefonen eller ved tilstedeværelse på Blue Hors lørdag den 14. oktober, hvor auktionen afvikles i forbindelse med Pavo og DRFs finaler i unghestechampionaterne, som kan opleves fra 11. – 15. oktober 2023.

Læs mere om auktionen lige HER!

08 Gørklintgårds Rockabye