Følauktion 2021

ER DU PÅ JAGT EFTER EN KOMMENDE DRESSURSTJERNE?
Så har du muligheden lørdag d. 26. juni hvor Dansk Varmblod holder Følauktion på Blue Hors
Følauktion 2021

Dansk Varmblods auktionsudvalg er igen i år blevet præsenteret for en perlerække af dejlige føl med stort potentiale. Nu er der udvalgt en auktionskollektion, som er særdeles interessant for køber herhjemme og i udlandet. Føllene er trukket på præstationsstærke hoppestammer, og de er efter et bredt udvalg af hingste.

I kollektionen finder man bl.a. to afkom efter Blue Hors Monte Carlo, tre afkom efter Blue Hors Kingston og et afkom efter Blue Hors Farrell. Du kan se video af de seks afkom her på siden.

Oplev Auktionen LIVE

Som Blue Hors Plus medlem kan du deltage ved dette års Følauktion. Du kan GRATIS reservere en plads til Dansk Varmblods følauktion på Blue Hors lørdag 26. juni kl. 20:00.

Men skynd dig, det er først til mølle, da der er begrænset pladser.

Når du har tilmeldt dig Blue Hors Plus får du samme dag, en E-mail med info om tilmelding til auktionen.

Byd allerede fra torsdag før auktionen

Auktionen er den første i en serie af flere streaming-auktioner som Dansk Varmblod står bag denne sommer. Denne første auktion arrangeres i samarbejde med Blue Hors og tager sin begyndelse torsdag den 24. juni kl. 17.00, hvor man allerede da har mulighed for at byde på føllene.

Dansk Varmblod har indgået aftale med tyske ClipMyHorse.TV om streaming af auktionerne, og i den forbindelse er der lavet en ny hjemmeside som agerer styresystem for online-streamingen. Denne kan tilgås på varmblodauktion.dk, ligesom man kan se hele kollektionen HER.

Live-streaming af auktionen starter lørdag den 26. juni kl. 15.00, hvor man kan se føllene blive fremvist live på banen. Det giver interesserede køber mulighed for at se video af føllene på hjemmesiden, byde med online, samt opleve dem live på banen på Blue Hors, inden selve auktionen begynder lørdag aften kl. 20.00.

Alle auktioner i Dansk Varmblod gennemføres i samarbejde med Dansk Hesteforsikring, som sikrer, at føllene er forsikret ved hammerslag.