Blue Hors Spring Auction 2022

For første gang nogensinde løber den første udgave af Blue Hors Spring Auction af stablen – og dette bliver med en kollektion bestående af 14 fantastiske rideheste, der rummer både ekstraordinære heste af top præstationsblod til de professionelle og flere scoops af ridebare kommende konkurrencestjerner til hobbyrytteren!

Blue Hors Spring Auction 2022

Blue Hors Autumn Auction 2021 var en stor efterårssucces, der kunne bryste sig af kollektionsheste, der blev solgt til både ind- og udland.

Her blev blandt andre den succesfulde championatshest, Blue Hors Sir Helmut, der er uddannet af Blue Hors rytter, Nanna Skodborg Merrald, solgt til den danske juniorrytter, Astrid Würtz Green, ligesom der også blev solgt fantastiske rideheste til hobbyryttere såvel som øvrige professionelle.

Nu er vi på Blue Hors klar med en ny kollektionen af auktionsheste, der skal være del af Blue Hors Spring Auction 2022. Kollektionen kommer til at bestå af 14 udvalgte rideheste af god kvalitet og på forskellige uddannelsesniveauer, der alle er professionelt trænet af Blue Hors’ rytterteam.

Blue Hors Spring Auction er en unik platform til at finde morgendagens superstjerner. Hos Blue Hors er vil allerede nu, klar på at imødekomme enhver kundes krav og ønsker ud fra vores brede kollektion af udvalgte auktionsheste, der rummer alt fra uopdagede stjerner, mere erfarne rideheste og enestående bevægelser, suveræne kvaliteter og talent for sporten.