Spændende auktion i Verden

Imponerende bud-duel på St. Schufro-afkom - og spændende føl-shopping! (video)
Spændende auktion i Verden

St. Felice (f. St. Schufro/Fürstenball) Foto: Ernst

ST. SCHUFRO-AFKOM I SPÆNDENDE BUDDUEL TIL DEN 137. VERDEN ELITE-AUKTION  

I en mere end 90 minutter lang ’Bid Up’-runde nåede hammerslagsprisen på hoppen St. Felice e. Blue Hors St. Schufro x Fürstenball op på imponerende 205,000 euro!

Med vilde 190 bud blev auktionstiden på St. Felice ekstra lang efter adskillige påførte tre minutter, der kom ”igen… og igen!” ved hvert nye bud på superhoppen. Til sidst blev der dog endelig slået hammerslag på hoppen, der er finaledeltager ved Hannoveraner Reitpferdechampionat og avlet af Patrick Seefeld, Neustadt, ved 205.000 euro.

St. Felice, der opnåede den ypperste score på 10 for ridelighed til sin hopppekåring, skal nu bo hos sine nye ejere i Østrig.

Hingsteføl til Blue Hors

Avlsleder Martin Klavsen var også i gang under Verden Auktionen, hvor der efter ridehestene og de unge hingste, kom føl på auktionsprogrammet. Her fangede hingsteføllet Dream of Heart efter Damsey x Quaterback hallen og online-seernes blik med sin forrygende præsentation rundt i ringen. Damsey-sønnen, der er født i Hessen og avlet af Pferdezucht Vilhard GbR, Brombachtal gik på det flotte hammerslag af 51,000 euro – og skal bo hos os på Blue Hors!

 

Verden Auktionen for rideheste bestod af 40 dressur- og 20 springheste, der gik for en gennemsnitspris på 29,900 euro, imens gennemsnitsprisen for de 21 auktionerede føl lå på 10,107 euro.

Dream of Heart (e. Damsey/Quaterback) Foto: Hecker