Tips og gode råd til den helt perfekte stævnestart eller kåring

Tips og gode råd til den helt perfekte stævnestart eller kåring

Nanna siger: "Mit bedste råd: Øv dit program igen og igen og så lige igen"

Nanna startede med at ride stævner allerede da hun var bare 5 år gammel, og både som meget ung rytter, og som den rytter hun er i dag, øver hun sit program igen og igen, så hun dermed viser hesten, at hun har styr på det. Det gør dem begge trygge. Se med i denne video, hvor Nanna deler ud af sine erfaringer.

Nanna fortæller, hvordan hun forbereder sig til et stævne

Pakkelisten er uundværlig!

For Gitte, der har mange års erfaring som Groom til både små og store stævner i ind- og udland, er opskriften klar, brug altid en pakkeliste så du husker at få pakket det hele ned.

Download Blue Hors pakkeliste lige her!

Sørg også altid for at planlægge dagen helt ned i mindste detalje, så du undgår en konkurrencedag fyldt med stress og irritationer. I denne video giver Gitte dig alle sine bedste råd til pakning og planlægning.

Hør hvordan Gitte bruger pakkelisten

Den sidste finish er bare vigtig

I videoen herunder giver Gitte dig næsten 7 minutter med masser af gode fif til, hvordan hesten bliver top klar til at komme på banen – den sidste finish er bare vigtig:-)

Gittes bedste tips til den sidste finish

Sådan fletter du manen og laver smukke, holdbare rosenknopper

Gitte har prøvet det mange gange, og derfor vil hun i denne video rigtig gerne vise dig, hvordan hun gør, og så giver hun naturligvis masser af gode fif undervejs.

OBS: Siden denne video er optaget er der kommet en ny og forbedret udgave af vores Super Plait Gel produkt, men tips til hvordan du fletter er stadig de samme:-)

Sådan laver du de flotteste fletninger
Anbefalet

Her er blot nogle af de produkter Blue Hors anbefaler