Blue Hors Juleshow 2022

Julen er en tid hvor vi rykker sammen i mørket og gør en ekstra indsats for hyggen

Blue Hors Juleshow 2022

Blue Hors Teaser blev hyldet for sit flotte arbejde som teaserhingst i hoppestalden

Sjældent har vi set en kollektion med så varieret blod fra allerøverste hylde, som kan passe på et bredt udsnit af de danske hopper. Vi har oplevet en stor opmærksomhed, allerede nu, på vores hingste efter Glamourdale, men i særdeleshed også på vores præmiehingst efter Bonds, som vi forventer vil falde i god smag hos avlerne!

Avlsleder Martin Klavsen

For at hylde en juletradition, som sidst blev afholdt i 2019 pga. COVID-19, havde avlsleder Martin Klavsen i år kræset lidt ekstra for de fremmødte med et overflødighedshorn af musik, lys, godter og ikke mindst en forsmag på en suveræn 2023 hingstekollektion.

Avlere fra nær og fjern var taget til Randbøl til en magisk aften fuld af sjov, musik, nostalgi og en masse personlige jule-anekdoter fra hingstenes liv i staldene på Blue Hors.

Med hingste og ryttere i det fineste gallatøj, svingede Martin taktstokken for at hylde julen og give os et smugkig på Blue Hors hingstekollektion 2023.

Masser af stjerneskud blandt 2-års hingstene

Avlerne sidder hvert år spændt og følger den nye generation af unghingste og med hele ni 2-års hingste, har Martin en længere perlerække af blodkombinationer, som ikke lader meget tilbage at ønske:

Blue Hors Zackerey - Blue Hors Romanov - Blue Hors Don Schufro

Glamourdale – Franklin – Aquilino (opdrætter: June og Mogens Worre-Jensen)

Blue Hors Kingston – Blue Hors Zack – Blue Hors Don Schufro (opdrætter: Blue Hors)

Blue Hors Zackerey – Floriscount – Werther (opdrætter: Friedel Cordes)

Blue Hors Zackerey – Blue Hors Romanov – Blue Hors Don Schufro (opdrætter: Blue Hors)

Blue Hors Zackerey – Londonderry – Weltmeyer (opdrætter: Andrea Eilfort-Böcker, Ankum)

Blue Hors Livius – Aljano – Akinos (opdrætter: Jens Søgård og Kirstine Decker)

Bonds – Dante Weltino – Rohdimant (opdrætter: Marietta Kappelhoff-Dorenkamp, Beckum)

Glamourdale – Londonderry – Fürst Heinrich (opdrætter: Christian Thelker, Ostercappeln)

Bon Courage – Fürst Romancier – Weltmeyer (opdrætter: Tyskland)

Clinic med Nanna og St. Schufro

Aftenens helt store Grand Prix-drys blev Nanna Skodborg Merrald og avlshingsten Blue Hors St. Schufro, der red undervisning ved Nannas mangeårige træner, berider Michael Søgaard, foran publikum.

St. Schufro var som altid uimponeret af pynt, gæster, lys og lyde – det perfekte temperament til sporten og i særdeleshed også til ridehesteavlen! Clinic’en blev et stærkt kig ind i setuppet omkring en særdeles succesfuld eliterytter, hvor publikum kunne hente inspiration og stjernestøv fra dressurens allerøverste hylde.

Gensyn med fantastiske Farrell og Kingston

Mange har spurgt efter de to eftertragtede herrer, der har brugt sommeren på at blive dygtigere og stærkere i dressurens svære kunst; Blue Hors Kingston og Blue Hors Farrell!

Nanna fremviste Farrell og Kingston i den smukt oplyste opvisningshal – og begge gutter opførte sig eksemplarisk og viste deres talenter for dressuren på allerbedste vis!

Blue Hors Farrell