Jule-hingsteshow

Julen skydes i gang med alletiders JULESHOW med hingste & afkom

Jule-hingsteshow

MAKE A CHAMPION!

Ja kort fortalt er det vel det vi alle drømmer om. Ny som gammel garvet avler har vi troen på at i år rammer vi måske den drømme kombination, som kan sætte netop vores avl på landkortet.

Og at drømmen faktisk er inden for rækkevidde – kunne publikum ved selvsyn se flere levende beviser på. Især den fantastiske guldmedaljehingst Zackerey e. Blue Hors Zack har om nogen fået Ove & Tove Møller Nielsen op i superavler ligaen.

Heldigvis er der i næsten samme liga også afkom og heste med andre fremragende kvaliteter som udmærker dem. Aftenens program bød på flere af sådanne “match made in heaven”

Velkommen til ny avlssæson

Blue Hors kan i år med stolthed tilbyde hingste som har vist enestående kvaliteter ved fremstillingen i henholdsvis hannoveraner- og oldenburgerforbundet.

FUTURE STAR

En af disse nykårede hingste fra hannoveranerhingstekåringen i Verden er Fabion; en rød hingst e. Blue Hors Farrell/Fidertanz med en fuldblodshingst i tredje led.

Vi stiller denne hingst til kåring i marts i Herning.

Avlsleder Martin Klavsen byder velkommen

Blue Hors Kingston e. Glocks Toto Jr.

Totilas-blodet vinder i stigende grad indpas på grund af en stigende efterspørgsel på den store ridelighed, som Totilas har medgivet sine afkom. Hos os repræsenterer Blue Hors Kingston (e. Glocks Toto Jr.) sin farfar Totilas med store kvaliteter.

Kingston har en super personlighed; han er helt enkelt at håndtere og meget omgængelig” kunne Daniel fortælle om den smukke sorte hingst, som blev fremragende fremvist af sin faste rytter Nanna.

Kingstons første følårgang i Danmark har endnu ikke set dagens lys, men i hans første følårgang i Holland var en søn; Orlando e. Kingston/Apache, blandt de dyreste hingsteføl på den velkendte Borculo-auktion.

– “Jeg forventer, at han vil kunne forbedre rideligheden, og at han vil præge sine føl med sin egen flotte front. Han har meget talent at give videre af, og han har særligt nemt ved at sætte sig, så han bliver uden tvivl god til de samlende øvelser”, vurderer Martin Klavsen.

Blue Hors Kingston e. Glocks Toto Jr.

Dalian e. Dancier/Sir Donnerhall I

Nykåret hannoveranerhingst med stort udviklingspotentiale

Ud af hoppestamme med flere internationale konkurrenceafkom og kårede hingste.
Moderen Sunshine havde sidste år en præmiehingst efter Buckingham i Verden.
Mormoderen Diva er helsøster til hingsten De Janeiro.

Stiller til kåring i Herning i 2020

Blue Hors Dalian e. Dancier/Sir Donnerhall I

Ferrari e. Blue Hors Farrell

Kvalificeret til Blue Hors Unghestechampionat 2020 ved Dansk Varmblods Hingstekåring.

Fremvist af sin dygtige rytter Helena B. Hansen.

Ferrari e. Blue Hors Farrell med sin rytter Helena B. Hansen

2- års hingst e. Fürst Wilhelm

Vi stiller denne dejlige unghingst til forbesigtigelse sidst i december.

Fürst Heinrich e. Fürst Wilhelm

Blue Hors Fortron e. For Romance II x Desperados

Komplet unghingst af top dressurblod

Præmiehingst i oldenburgerforbundet. Fortron er første årgang efter den lovende For Romance II.

I sin afstamning består Fortron af nogle af den tyske dressurhesteavls stærkeste hingste som Weltmeyer, Florestan og Sandro Hit samt århundredehingsten Donnerhall, som optræder flere gange længere tilbage i stamtavlen. Det betyder, at han blodmæssigt passer rigtig godt til hopper med f.eks. hollandske aner. Overordnet set passer han med sin moderne type og bevægelser af høj kvalitet til et bred udsnit af hopper.

Fortron

Zackerey e. Blue Hors Zack

Zackerey er en helt særlig hingst af en meget sjælden kaliber, hvor eksteriør og type, gangarter, ridelighed og arbejdsvilje går op i en højere enhed med en helt unik toppræstationsafstamning.

Han er selv guldmedaljehingst og han kan prale af en suveræn første følårgange med vinderføl og topauktionsføl i ind- og udland.

Blue Hors Zackerey

Sweetnes

e. Blue Hors St. Schufro/Tailormade Lancelot

Sweetnes, der til dagligt rides af Silje Bakken, fra Bakken Dressage har påbegyndt sin karriere som ridehest med stor succes.

Parret har på Blue Hors deltaget ved Pavo og Dansk Ride forbunds championats finale og har desuden vundet 4-års Kvalifikations championatet på Blue Hors.

Sweetnes er sølvmedaljehoppe.

Sweetnes e. Blue Hors St. Schufro

St. Schufro e. St. Moritz Junior x Blue Hors Don Schufro

Et stjerneskud på den internationale dressurhimmel

I dag rides St. Schufro af Nanna Merrald, der lige fra sin debut med hingsten i 2018 har haft enorm succes i klasserne MA, Prix St. Georges, Intermediaire I og nu også Intermediaire II ved landsstævner og internationale stævner.

Blue Hors St. Schufro har i en tidlig alder markeret sig stærkt i avlen og leverer hvert år afkom, der i kraft af deres store gangformåen klarer sig særdeles godt ved skuer og på auktioner. Ved hannoveranerkåringen i Verden i 2018 blev en søn kåret og solgt for ikke mindre end 400.000 euro.