Velafviklet Blue Hors Spring Auction 2022

I går aftes sluttede Blue Hors Spring Auction, hvor flere spændende salgsheste udgjorde den imponerende kollektion af 14 auktionsheste, der blev handlet online og til store glæde for deres nye ejere
Velafviklet Blue Hors Spring Auction 2022

"Totalt høj puls igennem auktionen, men én hest blev det til; Franziskaner! Det har været en fantastisk oplevelse! Det har føltes helt trygt at købe hos Blue Hors, der har været utroligt serviceminded igennem det spændende forløb at købe hest på auktion"

Sofia Helmersson, ny ejer af kat.nr. 10 Franziskaner

Blue Hors Spring Auction 2022 var en forårssucces, der kunne bryste sig af spændende, unge kollektionsheste, der blev solgt til både ind- og udland. Interessen for vores auktionskollektion har været overvældende og vi har i de seneste uger haft en lind strøm af glade potentielle købere, såvel her på stedet til testridning, men også online og på telefonen, har vi været i tæt dialog omkring alt fra stort til småt vedrørende vores auktionsheste og auktionens forløb.

På forårsauktionen blev blandt andre den charmerende Franziskaner efter Franziskus – Rock Forever – Ferragamo solgt til svenske Sofia Helmersson efter en spændende budduel med en dansk byder. Franziskaner er uddannet af Blue Hors berideren Tania M. Joensen, der har udannet Franziskaner, såvel som et utal af øvrige salgsheste, til at blive en fantastisk ridehest til hobbyrytteren såvel som den professionelle rytter.

Alderssvarende uddannelse, er en gennemgående rød tråd i træningen af alle salgsheste på Blue Hors. Rideheste af særligt god kvalitet, på forskellige uddannelsesniveauer, bliver således professionelt trænet af Blue Hors’ rytterteam og løbende udbudt til salg til vores kunder.

På den unikke platform, der er Blue Hors Spring Auction, blev morgendagens superstjerner solgt til bydere fra både Danmark, Sverige, Schweiz, Belgien og Spanien. Platformen er unik, fordi vi på Blue Hors er klar på at imødekomme enhver kundes krav og ønsker ud fra vores brede kollektion af udvalgte auktionsheste, der rummer alt fra uopdagede stjerner, mere erfarne rideheste og enestående talenter for sporten og fordi alle heste sælges med åbne dyrlægejournalen således at alt fra røntgen til kliniske video ligger tilgængelige for alle interesserede købere. Det giver et trygt og transparent købsforløb. Det enestående ved platformen, gælder også for prisen, da vi på forårsauktionen kunne præsentere heste i alle prisklasser – også til under 100.000 danske kroner.

Vi glæder os til vi i efteråret igen står klar med en “Autumn Auction” – hold øje med siden her eller skriv dig op til at modtage vores nyhedsbrev nederst på siden.

Stor efterspørgsel på rideheste i alle prisklasser

Gode rideheste er en mangelvare i tiden, men til Blue Hors Spring Auction fik mange interessede købere muligheden for at melde sig på banen som potentielle købere af deres drømmehest. Med auktionskollektioner, der ikke rummer et uendeligt antal af heste, var det selvfølgelig ikke alle aktive bydere, der kunne få stillet deres købelyst. Men, på Blue Hors, har vi heldigvis flere fantastiske salgsheste – også i prislejer, der taler til alle slags købere.

Så, kontakt os endelig, hvis du stadig er på udkig efter din kommende ridehest – både Martin Klavsen, Ulrik Sørensen og Ulrik Falbe-Hansen har heste på alle uddannelsesniveau ude i staldene, som bare venter på at møde jer.

Katalognummer 10: Franziskaner