Et stærkt DM-hold!

Det lykkedes rytterne fra Blue Hors at forsvare guldet ved weekendens afvikling af Agria DRF mesterskab for klubhold

Et stærkt DM-hold!

Anders Uve Sjøbeck Hoeck på Blue Hors Zwobber, Nanna Skodborg Merrald på Blue Hors Znickers, Tania M. Joensen på Elliott Julianelyst og Tobias Thorning Jørgensen på Jolene Hill

I weekenden blev landsstævnet på Hovgaard Rideklub afsluttet i meget omskifteligt vejr, men på trods af dette var stemningen og støtten blandt rytterne i top. Fra de tidlige eftermiddagstimer blev der redet om medaljer og titlen som danmarksmestre for klubhold.

I år var der 17 hold til start i holdmesterskabet, hvoraf de seks bedste der går videre til A-finalen og dermed får muligheden for at kæmpe om medaljerne. Holdet fra Blue Hors som repræsenterede Billund rideklub, var allerede fra førstedagen ikke til at komme i nærheden af.

De sluttede da også mesterskabet af med at tage guldmedaljen med hjem, med sammenlagt 432,517% og dermed mere end 7% ned til søvlmedaljen.

Guldholdet bestod af:

Seniorrytter Tania M. Joensen på den imponeredne og velgående Elliott Julianelyst, som red LA5

Pararytter Tobias Thorning Jørgensen på Jolene Hill, der sikrede topplacering til holdet begge dage, som red MB1

Seniorrytter - Nanna Skodborg Merrald på Blue Hors Znickers, som dominerede og vandt MB2én begge dage

Juniorrytter - Anders Uve Sjøbeck Hoeck på Blue Hors Zwobber, den nyslåede danmarksmester for junior ekvipage som red PSG

Nanna og Anders var også med til at ride sejren hjem det foregående år, hvor Nanna red på Blue Hors Zirrus og Anders på Blue Hors Zwobber, som han også gjorde i år.

Den øvrige del af holdet bestod af Michael Søgaard på F. A. High Five og Signe Kirk Kristiansen på Bonderman

De Vie G. med Madison G. /Privat: Stutteri G.