Blue Hors Victor vinder DRFs indledende championatskvalifikation for 5-års på Vilhelmsborg!

Ved kvalifikationsstævnet for Pavo og DRFs championater for unge dressurheste på Vilhelmsborg under Dansk Varmblods Eliteskue, har Blue Hors-ekvipagerne haft et særdeles godt stævne i weekenden med flere flotte placeringer!
Blue Hors Victor vinder DRFs indledende championatskvalifikation for 5-års på Vilhelmsborg!

Blue Hors Victor med Ulrik Falbe-Hansen i sadlen og Mille Braa på jorden

Blue Hors-rytterne har haft en succesfuld weekend ved Pavo og DRF’s championatskvalifikationer for unge dressurheste.

 

5-ÅRS

I 5-års klassen blev det til sejr for den sorte, langbenede vallak Blue Hors Victor (Vivaldi/Stedinger, opdrætter: Gerd Janssen) og berider Ulrik Falbe-Hansen, der dermed er kvalificeret direkte til championatsfinalen for 5 års dressurheste!

Med karaktererne 8,6 for trav, 9,5 for skridt, 8,8 for galop, 9,2 for ridelighed, 9 for kapacitet og en total score på 90,200 var Ulrik og Victor klassens suveræne vinder med hele 2 point ned til klassens nummer 2; Frederikke Lundgren Skelmose på For Romance I-sønnen Fire Dream.

For 5-års dressurhestene gælder det, at nummer 1 og 2 ved de indledende kvalifikatiosstævnerne opnår direkte adgang til finalen på Blue Hors, imens de 5-års heste, der har opnået en score på 7,8 / 78,00% kvalificerer sig til mellemrunden, hvor de har mulighed for at blive udtaget til finalestævnet. Derfor skal vi til mellemrunden for 5-års dressurheste også se Tanja Rusovic, der på Zatisfaction (Blue Hors Zalabaster / Bretton Woods, opdrætter: Blue Hors) red til en pointscore på 78,000 med blandt andet 8,3 i galop og 8 i kapacitet!

Finalerne i PAVO og DRF’s championat for ungheste i både dressur og springning afvikles her på Blue Hors i efteråret.

4-ÅRS

I kvalifikationsklassen for 4-års brillerede særligt berider Tania M. Joensen, der på den mørkebrune Vento (Blue Hors Veneziano / Blue Hors Zack, opdrætter: Philipp Welsing) blev placeret som nummer 9 med de flotte karakterer: 8.3 for trav, 8.2 for skridt, 8.5 for galop, 8.5 for ridelighed, 8.5 for kapacitet og en totalscore på 84.000! 

Med dette resultat har Vento og Tania kvalificeret sig til mellemrunden for PAVO og Dansk Ride Forbunds dressurchampionat, der foregår i Billund. Også for 4-års dressurhestene gælder det, at nummer 1 og 2 ved de indledende kvalifikatiosstævnerner opnår direkte adgang til finalen på Blue Hors, imens de heste, der har opnået en score på 7,8 / 78,00% også kvalificerer sig til mellemrunden, hvor de har mulighed for at blive udtaget til finalestævnet.

Derfor skal vi til mellemrunden også se Tania M. Joensen på den røde vallak Højgaardens Zacksmir (Blue Hors Zack / Sir Donnerhall I, opdrætter: Stutteri Højgaardens Heste), der med en score på 82.000 med blandt andet 8,7 i galop og 8,5 i ridelighed altså også er med videre!