10 Blue Hors heste klar til championatsfinalerne!

Med et kig tilbage på ugen, der gik i konkurrenceregiet på Blue Hors, var uge 38 endnu en spændende uge i ridestævnernes tegn, hvor yderligere 7 Blue Hors heste kvalificerede sig til finalestævnet ved dette års PAVO og DRF dressurchampionater!
10 Blue Hors heste klar til championatsfinalerne!

Cristian Tudela Ruiz & Blue Hors Londoner

Blue Hors berider Tania M. Joensen, Nanna Skodborg Merrald, Tanja Rusovic og Cristian Tudela Ruiz har været til stævne i Grindsted Rideklub, hvor mellemrunden, der agerer semifinale for dette års dressurchampionater, foregik.

En lørdag i de 4-årige hestes tegn

I PAVO & DRFs mellemrunde for 4-års dressurheste placerede Nanna og Blue Hors Monte Carlo TC (Dream Boy/United, opdrætter: T.J.M. Coomans) sig som klassens nummer 11 med 83.800 point (8.6 i trav, 8.4 i skridt, 8.2 i galop, 8.3 i ridelighed og 8.4 i kapacitet). I samme klasse blev Tania nummer 15Højgaardens Zacksmir (Blue Hors Zack/Sir Donnerhall I, opdrætter: Stutteri Højgaardens Heste) med en score på 82.000 (8.2 i trav, 8.1 i skridt, 8.3 i galop, 8.2 i ridelighed og 8.2 i kapacitet) og nummer 18Vento (Blue Hors Veneziano/Blue Hors Zack, opdrætter: Philipp Welsing) med en totalscore på 81.000 (8.2 i trav, 8.3 i skridt, 8.1 i galop, 7.6 i ridelighed og 8.3 i kapacitet).

Nanna Skodborg Merrald & Blue Hors Monte Carlo TC

Super-Søndag

I PAVO & DRFs mellemrunde for 5-års dressurheste placerede Cristian sig som klassens nummer 6 på Blue Hors Zackorado (Blue Hors Zack/Florencio I, opdrætter: Paul Rode) med en flot totalscore på 8.620 (8.2 i trav, 9 i skridt, 8.5 i galop, 8.7 i ridelighed og 8.7 i kapacitet). I samme klasse placerede Tania sig som nummer 8 på Blue Hors Visconti (Vivaldi/Just Perfect, opdrætter: Rudolf Richard) med 8.520 (8.7 i trav, 8.6 i skridt, 8.7 i galop, 8 i ridelighed og 8.6 i kapacitet), ligesom Tanja blev nummer 18 med 7.800 (7.8 i trav, 7.5 i skridt, 8 i galop, 7.7 i ridelighed og 8 i kapacitet) på Lars Petersens Galliano (Governor/Blue Hors Hotline, opdrætter: Pferdehaltung Terhorst GbR Hermann & Kerstin Terhorst), der er i træning på Blue Hors.

Tania M. Joensen & Højgaardens Zacksmir

I PAVO & DRFs mellemrunde for 6-års dressurheste blev Cristian nummer 3 på Blue Hors Londoner (Londontime/Danone I, opdrætter: Wilhelm Schwierking) med 8.46 (8.7 i trav, 8.5 i skridt, 8.5 i galop, 7.8 i ridelighed og 8.8 i kapacitet).

 

Med vinderen af 5-års kvalifikationenVilhelmsborgBlue Hors Victor (Vivaldi/Stedinger, opdrætter: Gerd Janssen), vinder af 7-års kvalifikationenRingsted Sports RideklubBlue Hors Touch of Olympic L (Blue Hors Don Olymbrio/Fidermark, opdrætter: Anja & Jan Petersen), nummer 2 ved 4-års kvalifikationen i Sportsrideklubben BogøBlue Hors Valenzo (Blue Hors Veneziano/Dimaggio, opdrætter: Christin Boekhoff) og den direkte udtagede til 7-års championatsfinalen; Elliott Julianelyst (Erlando/Blue Hors Romanov, opdrætter: Julianelyst ApS) direkte videre til finalestævnet i uge 41, suppleres startlisten med yderligere 6 Blue Hors-heste fra mellemrunden, nemlig; Blue Hors Londoner, Blue Hors Monte Carlo TC, Højgaardens Zacksmir, Vento, Blue Hors Zackorado og Blue Hors Visconti.

Flotte fredagsplaceringer i MB-klasserne

Fredag red Cristian sig ind på en flot 3. plads på den røde Duisenburg/Samarant-søn Blue Hors Dillon med 72,654% i dagens højeste dressurklasse MB0.

Den 9-årige Dillon er avlet af Gabriele Becker-Hermann og er efter Grand Prix-hingsten Duisenberg, der er en Desperados/Weltmeyer-søn, som i kombinationen med Dillon 9s mor; Sundance (Samarant/Fidermark), har skabt en velfungerende, langbenet konkurrencehest til sporten.

 

Se video af Monte Carlo og Londoner herunder: