Zack-sønnerne dominerede ved CDI Aalborg - og Zirrus vandt sin Grand Prix-debut

I regn og blæst, var Zack-afkommene bedst! Med ene førstepladser i bagagen til Zack-sønnerne; Blue Hors Znickers og Blue Hors Zirrus, kan Nanna Skodborg Merrald kun være tilfreds med sin OL-makker Blue Hors Zacks efterkommere, der virkelig beviste deres værd ved stævnet i Aalborg (VIDEO)

Zack-sønnerne dominerede ved CDI Aalborg - og Zirrus vandt sin Grand Prix-debut

Znickers, Nanna og Elise

Jeg er så stolt af Znickers, der vandt to klasser i Aalborg! Og jeg er så stolt af Zirrus, som jeg har redet siden han var 6 år, og nu er han for alvor trådt ind i de voksnes rækker - endnu en Grand Prix hest i bagagen, og så en debut til 73%!

Nanna Skodborg Merrald

Torsdagssucces!

Flere Blue Hors-ryttere deltog ved lands- og det internationale CDI3*-stævne i Sportsrideklubben Aalborg og Omegn (SAO). Én af dem var Nanna Skodborg Merrald, der blandt andet var til start på Blue Hors Zack-sønnen Blue Hors Znickers (Blue Hors Zack – De Niro). Nanna og Znickers gjorde det så godt under torsdagens del af stævnet, at de på trods af vind og regn, kunne hive en flot førsteplads hjem i CDI3* Prix St. Georges med flotte 73.588%

Fredagens førstepladser

Store Bededag kunne byde på endnu en stævnedag i blæst og regnstænk ved CDI Aalborg, hvor Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Znickers endnu engang var til start – denne gang i Intermediare I. Den hårde vind formåede ikke at stoppe denne superekvipage fra at hive endnu en førsteplads hjem med et ridt, der blev belønnet med flere ottetaller og en totalscore på 71.559%!
Også Blue Hors Zirrus (Blue Hors Zack – Donnerhall – Pik Bube I) skulle i ilden fredag. Han deltog ved B-stævnets Intermediare II, hvor han og Nanna red til flotte 72.369%, hvilket udløste en enestående førsteplads. Lige efter Nanna, kom Blue Hors Talentrytter, Sophia Ludvigsen, ind på andenpladsen på Safari Klintgaard, på hvem Sophia opnåede 69.561% – flotte bedrifter af de to dygtige dressurryttere!

Zirrus vinder sin Grand Prix-debut

Nanna debuterede søndag Blue Hors Zirrus i Grand Prix ved landsstævnet, hvor det blev til en førsteplads med 73.367% i Den Rene Linie Grand Prix, hvilket må siges at være en mere end godkendt debut for denne ekvipage! Og Nanna har god grund til at være stolt, da dette er blot endnu én af mange Grand Prix-heste (og Zack-sønner) hun har formået at fremvise på allerflotteste vis!