Talentrytter i TOP ved CDI Aalborg

Blue Hors Talentrytter Sophia Ludvigsen har været en myreflittig deltager både ved landsstævne- og CDI-delen af det internationale stævne, Aalborg Dressage Event, i Sportsrideklubben Aalborg og Omegn (SAO)

Sophia Ludvigsen og Blue Hors Elliott

En weekend udover det sædvanlige [..] Elliott, Quintana og Safari har været flyvende, hvilket har resulteret i 7 ud af 7 mulige placeringer har været i top 3. Elliott sluttede weekenden af med en sejr i YR kürfinalen til 76.3% - Kæmpe tak til mit hold!

Sophia Ludvigsen

Fredags toer og treer

Blue Hors Talentrytter Sophia Ludvigsen opnåede fredag en tredjeplads på Blue Hors Elliott (Erlando – Blue Hors Romanov, opdrætter: Julianelyst ApS) med 70.618% i klassen CDIY Young Riders Team Competition, ligesom hun ligeledes blev placeret på Blue Hors Quintana (Quatensprung – Desperados, opdrætter: Steffen Brunkhorst) i Prix St. George som nummer 2 med 70.618%.
Sophia Ludvigsen startede ligeledes i klassen Intermediare II på hesten Safari Klintgaard, hvor hun opnåede en andenplads og flotte 69.561% – kun overgået af sin kollega Blue Hors-rytter Nanna Skodborg Merrald, der vandt klassen på Zack-sønnen, Blue Hors Zirrus.

En sejrrig lørdag

Lørdag blev det til en flot andenplads med 70.980% på Blue Hors Elliott, i daglig tale Elli, i den internationale dressurklasse, Broholm.biz CDIY Individuel, imens det på Blue Hors Quintana, i daglig tale Q, blev til en førsteplads med flotte 70.185% i B-stævnets ProFlora MA1.

Blue Hors Elliott //Jurewitsch Photo

Vinder af Young Riders Freestyle

Søndag endte på en mere end positiv tangent for Sophia Ludvigsen, da hun ved konkurrencen ende, kunne se sig selv som vinder af klassen, CDIY Y FS – Young Riders Freestyle To Music, på Blue Hors Elliott med hele 76.370%.

Hendes deltagelse ved Sportsrideklubben Aalborgs B-stævne sluttede ligeledes forrygende, da hun red en placering som nummer 3 hjem i klassen Prix St. George på Blue Hors Quintana med 70.527%.