Flot tredjeplads til Nanna og Tille i Grand Prix ved World Cup London

Med en vellykket stævnestart ved World Cup Lyon i bagagen var Nanna Skodborg Merrald og Atterupgaards Orthilia klar til at give den gas i torsdagens Grand Prix ved World Cup London-stævnet i ExCel.
Flot tredjeplads til Nanna og Tille i Grand Prix ved World Cup London

Nanna Merrald, Trine Ølgod, Ellen Glinvad og hoppen Orthilia ved World Cup Lyon

Wow, wow, wow - endnu engang mere end 75% til Tille og mig! Placeret som nummer tre i Grand Prix!

Nanna Skodborg Merrald

Blue Hors rytter Nanna Skodborg Merrald og den mørkebrune hoppe Atterupgaards Orthilia (efter Gribaldi/Donnerschlag, opdrætter: Atterupgaard v/Kristine Munch Sinding) red sig ind på endnu flot tredjeplads i den korte Grand Prix ved FEI Dressage World Cup™ 2021/2022 stævnet i engelske London med imponerende 75.105%

På torsdagens andenplads var tyske Frederic Wandres endnu engang at finde på Duke of Britain FRH (efter Dimaggio/Rubinstein, opdrætter: Sarah & Tony Pidgley). Imens opgøret mellem Frederic og Nanna stod på nok engang, blev klassen og hele dressurstævnets gennemløbende vinder engelske Charlotte DujardinTango/Apache-sønnen Gio, der netop er blevet solgt til Dujardins elev Annabelle Pidgley – og som derfor kan forventes at have gået ét af sine sidste stævner under Charlotte netop ved World Cup London.

Nannas program var stærkt betonet af flotte passage/piaffe-ture, der må siges at være den mørkebrune hoppe, der i daglige tale går under navnet “Tille”‘s, helt store speciale.

I fredagens Grand Prix Freestyle viste Nanna og Orthilia en ekstremt høj sværhedsgrad i deres kür, der blev honoreret med en gennemgående trend på over 80%. Desværre måtte vores danske yndlingsekvipage udgå til slut – men vi er sikre på at de kommer stærkt igen! Takterne er i hvert fald på plads og kun de allerbedste kan være med på det niveau, denne ekvipage formår at fremvise.

Se Nanna og Orthilia i den korte Grand Prix her: