En sejr til Laura og Veneziano - og holdguld til Danmark ved NM!

Den første konkurrencedag ved Nordisk Mesterskab i Sverige startede rigtig godt for danskerne, da U25-landsholdet sikrede Danmark en guldmedalje i holdkonkurrencen - og her spillede særligt Blue Hors Veneziano en stor rolle i erobringen af guldet!
En sejr til Laura og Veneziano - og holdguld til Danmark ved NM!

Blue Hors Veneziano, Laura Kristine Thorup og træner Jon D. Pedersen

Mesterskabets konkurrence startede rigtig godt for danskerne, der var draget til Flyinge i Sverige, hvor det danske U25-landshold søndag eftermiddag sikrede en guldmedalje i holdkonkurrencen. 
Avlshingsten Blue Hors Veneziano (efter Vivaldi/Donnerhall) og Blue Hors berider Laura Kristine Thorup blev et afgørende kort i medaljekampen, da de vandt den afgørende U25 Grand Prix med suveræne 70.180 % – Laura og Veneziano fortsætter dermed deres stime af flotte resultater, som også inkasserede dem en bronzemedalje ved DM for U25 tidligere på måneden.

Det danske hold bestod af Camilla Lærke Stubberup med Zun Dance efter Blue Hors Zack-sønnen Glock’s Zonik N.O.P./ Eskradron, Caroline T. Elsner med Alskenz Firfod, Sandra Aagaard Hyrm med Heslegaards Rismon – og selvfølgelig vores egen Laura Kristine Thorup med Blue Hors Veneziano.

Nordic Baltic Championship

Nordic Baltic Championship, i daglig tale Nordisk Mesterskab, afvikles i juni måned på skift mellem de nordiske lande.

Mesterskaberne afholdes i ridebanespringning og dressur for kategorierne: Pony, Junior, Young Rider, U25 og Senior, hvor der kæmpes om medaljer både for hold og individuelt.

For ponyerne er der nordisk mesterskab for både kat 1 og kat 2.

For hver kategori gælder det, at holdene består af 4 ekvipager, der udtages af deres respektive landstræner eller holdleder.