Holdsølv til Laura, Veneziano og det danske U25 landshold

Med individuelle placeringer som nummer 3, 5, 6, og 7, har danskerne virkelig bevist deres værd ved dette års europamesterskab for U25-dressur. De har faktisk bevist det så godt, at det danske U25-landshold i går kunne fejre indkasseringen af EM-holdsølvet!
Holdsølv til Laura, Veneziano og det danske U25 landshold

Laura Kristine Thorup og Blue Hors Veneziano /Photo: Equigeniek

Blue Hors berider Laura Kristine Thorup, hestepasser Ellen Glinvad Nielsen og avlshingst Blue Hors Veneziano (Vivaldi/Donnerhall) er i disse dage til EM i Ungarn, hvor de og resten af de danske U25-ryttere,  konkurrere om EM-medaljerne ved FEI European Championship i Budapest – og status er, at det går ganske godt!

Laura og Veneziano som første danskere i ilden

Blue Hors berider Laura Kristine Thorup og avlshingsten Blue Hors Veneziano (Vivaldi/Donnerhall) red som første danske ekvipage i FEI Intermediate II, der var første klasse ved dette års EM for U25-ryttere! 

OG hvilken første ekvipage! Med et flot ridt, der blev belønnet med imponerende 71.882 %, og en foreløbelig individuel tredjeplads på førstedagen til Laura (samt en andenplads i holdkonkurrencen til det danske hold), blev konkurrencen kun endnu mere interessant!

Laura og Veneziano /Photo: Equigeniek

Og ved præmieoverrækkelsen var glæden stor hos det samlede sølvvindende, danske U25-dressurlandshold, der bestod af de 4 champagneskydende rytterinder:
  • Laura Kristine Thorup og Blue Hors Veneziano (e. Vivaldi/Donnerhall), der red til 71.882 % og en individuel 7. plads
  • Thea M. Bech og Dionisos, der red til 72.971 % og en individuel 3. plads
  • Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver (e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro), der red til 71.941 % og en individuel 6. plads
  • Karoline Rohmann og Jakas Don Louvre (e. Blue Hors Don Romantic), der red til 72.559 % og en individuel 5. plads