BLUE HORS ZACK - bedste aktive avlshingst ved OL i Tokyo!

Efter en nervepirrende spændende kür-dag ved de Olympiske Lege 2020 i Tokyo, hvor Blue Hors Zack, Nanna Skodborg Merrald, Ellen Glinvad Nielsen og resten af det danske dressurlandshold brillerede i den absolutte dressurtop, kan Zack nu kalder sig selv for de olympiske leges bedste aktive avlshingst!

BLUE HORS ZACK - bedste aktive avlshingst ved OL i Tokyo!

Zack og Nanna ånder lettede ud efter flot præstation

Gode parader, evigt flotte passage-ture, piaffer, der bare fungerede, store rummelige traversader, imponerende skridtture, kvalitets pirouetter, kraftfulde galopøgninger og super brug af den succesrige freestyle, der er lavet præcist til Zack – og som passer dem perfekt! Superlativerne har ingen ende på en dag som i dag, hvor avlshingsten Blue Hors Zack viser hvorfor netop han er verdens bedste aktive avlshingst. Med alle de øvrige fersksæds-aktive avlshingste under sig på pointtavlen, er der ingen tvivl om Zacks enorme formåen i både sporten og avlen!

Med sin erfarne og talentfulde pilot; Nanna Skodborg Merrald, groom Ellen Glinvad Nielsen og træner Michael Søgaard ved sin side, dansede den kraftfulde hingst igennem sit kür-program. En dans ekvipagen blev belønnet med vilde 80,893%for, samt en imponerende placering som nummer 11 ved de olympiske lege 2020 i Tokyo, Japan!

Nanna Skodborg Merrald, der med sine 27 år er holdets yngste rytter, og den 17-årige avlshingst Blue Hors Zack, der er efter Rousseau og med Jazz til morfar, havde starttid som nummer to i dagens program. For deres kür-program, der kun er blevet luftet ganske få gange af ekvipagen, fik deres tekniske del en score på 76,35% i det tekniske og hele 85,42% i den  kunstnerisk værdi, – altså det, der samlet blev til 80,89% for parret!

Vaskeægte dansk girl-power!

Holdets to øvrige ekvipager; Cathrine Dufour & Bohemian og Carina Cassøe Krüth & Heiline’s Danciera blev henholdsvis nummer fire og nummer syv i denne fantastisk OL-finale, hvor der blev givet fuld gas fra alle kanter!

Cathrine Dufour og 11-årige vallak Bohemian (Bordeaux/Samarant) fremviste en helt ny kür, der på imponerende vis lagde dem ind i top fire med 87,507%.

Carina Cassøe Krüth og 10-årige Heiline’s Danciera (Fürstenball/De Niro. opdr. Stald Heiline) red og satsede lige så på alle de steder hvor de kunne kommer til det med både etter- og toer-changementer, hvilket blev belønnet af dommerne med 83,32% – 78,28% i teknisk værdi og 88,37% i kunstnerisk værdi!

Det danske dressurlandshold!

Se Zack og Nannas OL-kür her: