Nanna og Tobias er ambassadører for Antibulli Ridning

Blue Hors rytterne Nanna Skodborg Merrald og Tobias Thorning Jørgensen er ambassadører for det nye initiativ, Antibulli Ridning, der arbejder med tolerance, respekt, omsorg og mod. Antibulli Ridning vil skabe stærke børnefællesskaber, hvor der ikke er plads til mobning.

 

Nanna og Tobias er ambassadører for Antibulli Ridning

Om Antibulli Ridning

Antibulli Ridning arbejder med tolerance, respekt, omsorg og mod. Vi skaber stærke børnefællesskaber uden plads til mobning og høj trivsel på børnenes ridehold.

Når sammenholdet på rideholdet er stærkest, bliver rideklubben et frirum og et sted, hvor der dannes venskaber for livet, og langt de fleste børn er glade for at tage til ridning, men trivsel i fritidslivet er ikke en selvfølge. Hvert femte barn har oplevet at blive mobbet, drillet eller holdt udenfor til deres fritidsaktivitet. For hvert tiende barn har konsekvensen været, at de måtte stoppe på holdet. I Dansk Ride Forbund ønsker man at gå forrest i arbejdet for, at fritidslivet er lig med stærke fællesskaber, og et sted hvor børn lærer at vise omsorg for sig selv og hinanden. Derfor har Mary Fonden og Dansk Ride Forbund i samarbejde udviklet Antibulli Ridning, som nu udbredes til de danske rideklubber. Antibulli Ridning gør arbejdet med børnenes trivsel og sammenhold til en integreret del af rideundervisningen i elevskolerne under Dansk Ride Forbund.

Antibulli Ridning kombinerer viden om børns trivsel og viden fra rideverdenen med erfaringer fra antimobbe- og trivselsindsatser og består af konkrete råd og øvelser målrettet undervisningen af de 6-12-årige. Selvom Antibulli Ridning er målrettet børn i alderen 6-12 år, vil det styrke fælleskabet og holdånden, at man benytter redskaberne til alle aldersgrupper.

Læs mere om Antibulli Ridning her

Jeg er meget stolt af at være ambassadør for Antibulli Ridning i Danmark sammen med Nanna! Antibulli Ridning er et vigtigt budskab, da ridning er og skal være for ALLE! Det er vigtigt, at man tør at tage hånd om hinanden og tør at finde ud af, hvordan hinanden har det, og hele tiden interesserer sig for hinanden.

Tobias Thorning Jørgensen

Nanna Skodborg Merrald og Tobias Thorning Jørgensen

Dressurrytter Nanna Skodborg Merrald og paradressurrytter Tobias Thorning Jørgensen er ambassadører for det nye initiativ, og er glade for at få lov til at være med til at række en hånd og til bredden, og hjælpe med at  gøre ridesporten til et endnu bedre sted at være!

Nanna Skodborg Merrald har været på diverse landshold, siden hun var 12 år. Hun har vundet DM-, EM- og VM-medaljer, uddannet en lang række af Grand Prix-heste og som kronen på værket har hun en VM-holdguldmedalje og en sølvmedalje fra World Cup-finalen i Omaha 2023 til at hænge i sit medaljeskab. Nanna har været igennem Dansk Ride Forbunds talentarbejde, hvor formålet er at klæde de unge mennesker på til livet som topryttere i sporten – hvilket må siges virkelig at være lykkedes!

Paradressurrytter Tobias Thorning Jørgensen har repræsenteret Danmark ved flere internationale mesterskaber, herunder de paralympiske lege i Tokyo i 2021, hvor han vandt hele to guldmedaljer på hesten Jolene Hill i Grad III Individuel og Grad III Freestyle.

Jeg kom meget tidligt til at ride en masse stævner, og kom ud til nogle store stævner, hvor jeg kunne se, at der var nogle dygtige ryttere som jeg så op til. Der var det svært at føle sig som en del af fælleskabet, og det var en svær periode. Men så møder man nogle mennesker, som griber en og tager en med ind i fælleskabet.

Nanna Skodborg Merrald

Parterne bag

Bag indsatsen står Mary Fonden og Dansk Ride Forbund i samarbejde med TrygFonden.

Indsatsen evalueres i 2023-2024 i samarbejde med rideklubber i hele landet, som bidrager med værdifuld viden og erfaringer fra praksis til udviklingen af Antibulli Ridning.

Mary Fonden har siden 2007 arbejdet med mobning og trivsel som et af tre indsatsområder, og i 2013 lancerede Mary Fonden Klubfidusen til fodbold i samarbejde med Red Barnet, DBU og TrygFonden. I 2015 lancerede Mary Fonden og MH24 – Foreningen Mikkel Mod mobning Antibulli Håndbold. Mary Fonden har siden lanceret samarbejder med Svøm Danmark om Antibulli Svømning og Danske Boldspil-Union om Antibulli Fodbold og Danske Tennis Forbund om Antibulli Tennis