Fifty Cent til Prinsesse Nathalie

Gennem de seneste 3 avlssæsoner har Blue Hors Fifty Cent spillet en aktiv rolle i dansk avl. Nu er det på tide, at Fifty Cent vender hjem til Berleburg og til Prinsesse Nathalie, for at fokusere på hans videre udvikling indenfor sporten

Fifty Cent til Prinsesse Nathalie

Martin, Fifty Cent og Prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein

Jeg har fulgt Blue Hors Fifty Cent tæt i de 2½ år den har været på Blue Hors. Og jeg er meget imponeret over dens udvikling som ridehest. Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at skulle ride på ham hjemme – det bliver rigtig spændende

Nathalie zu Sayn-Wittgenstein

Gennem de seneste 3 avls-sæsoner har Blue Hors Fifty Cent e. Franziskus-Donnerball (opdrætter: Linda Falensteen og Martin Strande, Stutteri Fredendal) spillet en aktiv rolle i dansk avl. Hingsten blev  i 2017 kåret og opnået status som præmiehingst i Dansk Varmblod. Hingsten har sat sit tydelige præg på sit afkom, som er kendetegnet ved et godt eksteriør og særdeles gode gangarter. Disse kendetegn understreges af, at Blue Hors Fifty Cent er far til bedste hingsteføl ved Blue Hors Følchampionat i såvel 2018 og 2019.

Blue Hors Fifty Cent har sideløbende vist sig at besidde et stort talent for dressur på allerhøjeste niveau. Blue Hors har derfor aftalt med prinsesse Nathalie, at det vil være naturligt, at hingsten returneres til Prinsesse Nathalie, som på bedste vis vil kunne sikre, at Blue Hors Fifty Cent fortsætter sin lovende udvikling. Prinsesse Nathalie udtaler i den forbindelse, ”Jeg har fulgt Blue Hors Fifty Cent tæt i de 2½ år den har været på Blue Hors. Og jeg er meget imponeret over dens udvikling som ridehest. Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at skulle ride på ham hjemme – det bliver rigtig spændende”.

Blue Hors Fifty Cent fortsætter med at indgå i Blue Hors’ hingstekollektion  – avlschef Martin Klavsen uddyber, ”Blue Hors Fifty Cent har gjort rigtig meget for vores avlsarbejde. I vores og andre opdrætteres stalde står der allerede plage, som vi kan se indeholder stor kvalitet og potentiale. Blue Hors Fifty Cent vil derfor også fremadrettet være tilgængelig på frostsæd som del af vores hingstekollektion”.