Comeback til Zepter

Daniel og Blue Hors Zepter melder klar til stævnestart på hjemmebane
Comeback til Zepter

Stjerne in spe

Det er ingen hemmelighed at Zepter e. Blue Hors Zack / Wolkentanz II med sine kun 11 år er forholdvis ny på den helt store dressurscene.

Zepter er en stor hest og det har derfor været vigtig for Daniel, at han i sin uddannelse af denne meget talentfulde vallak ikke forcerede noget, som han ikke var klar til at honorere. De få stævner han har deltaget i har været valgt med omhu og fra den første indtræden på den store scene blev han med sit helt fænomenale talent lagt mærke til. Det siger vist det hele at han ved sit allerførste World Cup i Stuttgart, scorede over 81% i sin Kür og en flot 4. plads.

Zepter har trods sin størrelse en ynde i sine øvelser og der er ingen tvivl om, at Daniel her har fået skabt en verdensklasse hest som også i fremtiden vil gøre sig gældende på TOP NIVEAU.

Slog Dressurdronningen og Dressurprinsessen

I Frankfurt en måned efter sin debut i international dressur red han med en sikkerhed og et overskud, der gav alle konkurrenter baghjul.

Det var en kraftfuld og smuk dans de sammen leverede og selvom store stjerner som Kristina Bröring-Sprehe – Jessica von Bredow-Werndl og Isabell Werth havde hjemmebanefordel var det Daniel & Zepter, der løb med sejren.

Til dette års Dressurfestival er det Daniel, der har hjemmebanefordel og det bliver spændende gensyn med en ekvipage, der har både talentet og viljen til at gå hele vejen.