Blue Hors Talent-rytter sejrer på to Don Olymbrio afkom

Anders Hoeck leverede i weekenden en fremragende præstation med Blue Hors Dreamline

Blue Hors Talent-rytter sejrer på to Don Olymbrio afkom

Anders Hoeck

”Han er en utrolig nem hingst at omgås, med en fin tilgang til arbejdet. Jeg har hurtigt fundet ind til ham og er allerede meget glad for ham”

Anders om Blue Hors Dreamline

Anders kom godt fra start da han ved lørdagens MB0 vandt klassen på Blue Hors Dreamline, med 73,077% og tilmed løb med andenpladsen på endnu et Don Olymbrio-afkom – nemlig Kielsgaards Prince Maybe med 70,897%

Søndagen fortsatte i samme stil, først med endnu en sejr på Dreamline, der igen vandt MB0 med 73,077%. Anders gjorde kunsten efter med Kielsgaards Prince Maybe, der også vandt MB2 med hele 73,077%.

Det skal desuden siges at Anders også red sig til en flot 2. plads i Intermediare llHoeck´s Cididada til 69,605%

Om stævnet fortæller Anders:

”Det var en fornøjelse at have hestene med i weekenden. De gav alle nogle super gode turer og var søde og nemme at have med”

Anders er en talentfuld og ambitiøs ung rytter, der indgår som en del af Blue Hors´ talentprogram. Målsætningen for Blue Hors talentprogram er, at vi gennem støtte og opbakning kan være med til at fastholde og udvikle unge talenter og dermed være med til at skabe morgendagens seniorryttere.

Anders og Dreamline

Samarbejdet mellem Anders og Dreamline er blot 3 uger gammelt, men parret ser ud til allerede at have fundet rytmen.

Dreamline er opvokset på Blue Hors og blev ved hingstekåring i Herning i 2015, udnævnt til præmiehingst. Han blev i sæson 2017 lejet ud til tysk statsstutteri, hvor han har fungeret som avlshingst, indtil han for nylig kom under sadlen hos Anders.

Anders fortæller ydermere at han har planer om at deltage ved årets Dressurfestival på Blue Hors. Han planlægger at deltage med både Dreamline, Kielsgaards Prince Maybe og Blue Hors Zwobber, som han også rider for Blue Hors.

Dreamline