Blue Hors Talent præsenterer: Anders Sjoebeck Hoeck

Morgendagens stjerner
Blue Hors vil via Blue Hors Talent-programmet bidrage til at styrke den unge talentmasse

Blue Hors Talent præsenterer: Anders Sjoebeck Hoeck

Anders og Blue Hors Zwobber

"Udover en fin hest i Blue Hors Zwobber får jeg forhåbentligt også en masse sparring, samt nye idéer og muligheder igennem Blue Hors Talent-programmet"

Anders Sjoebeck Hoeck

Anders Hoeck er en af de ambitiøse unge dressurryttere, som har en drøm om at nå RIGTIG langt med sin sport. Han er netop udvalgt til at blive en del af Blue Hors’ talentprogram.

Målsætningen for Blue Hors Talent er, at vi gennem støtte og opbakning kan være med til at fastholde og udvikle en talentmasse og dermed også være med til at skabe morgendagens seniorryttere, der har ridemæssige kompetencer blandt de allerbedste i verden.

At gå fra tilværelsen som ambitiøs amatørrytter til et ”job” som talentrytter er naturligvis en opgradering af engagement. I aftalen ligger der ikke alene ydelser som Blue Hors faciliterer i form af coach, træner og ikke mindst talentfulde heste. Den indeholder også en forventning om, at talentrytteren holder sig i god fysisk form og rider efter de samme horsemanship-principper som vores andre ryttere. De unge talenter er rollemodeller, og de vil via deres succeser og engagement være med til at motivere andre til også at forfølge deres drømme. Det er derfor en vigtig forudsætning for udvælgelsen af talenterne, at de ud over potentiale også indeholder de rigtige værdier (nærmere beskrevet i Team Danmarks ”Værdisæt for talentudvikling”), da de er med til at præge dansk dressur i en positiv retning.

Link til talenthuset:
http://www.e-pages.dk/teamdanmark/154/html5/

Fakta om Blue Hors Talent

2-5 unge talentfulde ryttere i alderen 15-23 år
Talenterne får adgang til heste med betydelig kapacitet
Træning og rådgivning i et professionelt set-up
Deltagerne udvælges på grundlag af deres potentiale

15-årige Anders har ikke sin passion for heste fra fremmede – Anders’ forældre, Hans Jørgen og Dorthe, driver salgs- og ridesportscenteret Hesselhøj, og de bakker sønnen op i hans drøm om at udvikle sig til at blande sig i toppen af dressureliten.

”Det er en kæmpe chance for Anders at være med i et koncept som Blue Hors Talent og være en del af det, som Blue Hors står for. Anders har altid prioriteret sin ridning meget højt, og selvom hans skole kommer i første række, så er hestene så stor en del af hans hverdag at der ikke er plads til så meget andet, og det er et valg som vi står 100% bag.”
Dorthe og Hans Jørgen Hoeck

Men ansvaret for, at drømmen bliver til virkelighed, ligger naturligvis hos Anders. Talentprogrammet tilbyder en platform, hvori de unge talenter kan udvikles, men man når kun i mål ved at følge lysten til at skabe resultater og til at udvikle sig til dørs med benhårdt arbejde og målrettet indsats – og her håber Anders at Blue Hors Talent-programmet kan være springbrættet, der løfter ham videre

Blue Hors Talent

Sportschef Ulrik Gerstorf Sørensen glæder sig over samarbejdet med Anders Hoeck:

”Jeg glæder mig over at have fået så talentfuld en ung rytter tilknyttet Blue Hors. Vi kan med dette talentprogram være med til at bidrage aktivt til at skabe en pipeline af dygtige dressurryttere både til gavn for dansk dressursport og Blue Hors.

Til grund for udvælgelsen bruger vi bl.a. ”Værdisæt for talentudvikling i dansk idræt”. Heri beskrives hvorfor potentiale og engagement ikke alene skaber nye talenter. Også hele miljøet omkring talenterne påvirker resultatet, så det er helheden vi vurderer på.”

Sportschef Ulrik Gerstorf Sørensen

Berider og ungdomslandstræner Dennis Fisker om Blue Hors Talent:

”Mange unge talenter drømmer om at satse på deres ridning, men ofte bliver det aldrig til mere end drømme. Det er en fantastisk mulighed for de unge, at man med talentprogrammer som f.eks. Blue Hors Talent satser på dem og giver dem bedre muligheder for at slå igennem.”