Atterupgaards Orthilia til julestævne i Nørre Åby

Orthilia og Nanna Skodborg Merrald melder deres start til julestævne på Fyn. Et stævne, der bliver konstellationens debut.
Atterupgaards Orthilia til julestævne i Nørre Åby

Hos Blue Hors råder vi over en række internationale topheste – og topryttere, der alle besidder den egenskab at de er eminente til at hjælpe hinanden på kryds og tværs.
Fælles for Blue Hors’ tilknyttede topryttere er også det faktum at de har demonstreret, at de alle kan uddanne dressurheste til allerhøjeste niveau. Derfor er det også en vedvarende opgave for Blue Hors, at sikre de optimale match mellem hest og rytter, der kan bidrage til det formål, der er at pleje og forløse ekvipagernes talenter og dermed præstationer.

I lys af dette, har Blue Hors sammen med Nanna Skodborg Merrald og Agnete Kirk Thinggaard besluttet at lade Nanna overtage pladsen i sadlen på Atterupgaards Orthilia og starte hende i den kommende weekend. En beslutning, der vil give Agnete og hendes øvrige topheste, der tæller blandt andre Blue Hors Veneziano, Blue Hors Zatchmo og Blue Hors Don Olymbrio, muligheden for fuldt ud at fokusere på deres fælles fortsatte, succesfulde udvikling.

Nedenfor kan I se en smagsprøve på det nye makkerskab, der er Nanna S. Merrald og Atterupgaards Orthilia fra stævnetræningssession: