Blue Hors i Norge

Samarbejde mellem Equnity Sportshorses ved Anniken Hals og Blue Hors 
Blue Hors i Norge

Anniken Hals og hesten Centano (e. Crelido/Come Back II)

Jeg havde en kunde som jeg tog med en tur til Blue Hors for at prøve heste. Vi havde en vældig fin dag hos Blue Hors, hvor vi prøvede en masse heste, inden valget faldt på Leandor. Han var et match og passede hende perfekt – så han var nød til at komme med os tilbage til Norge

Anniken Hals

Equnity Sportshorses x Blue Hors samarbejde

Equnity Sportshorses ved Anniken Hals har igennem et nyt samarbejde med Blue Hors haft et par Blue Hors-heste, blandt andet Blue Hors Zack-sønnen Zazou Pilekær, i træning med videresalg for øje. Samtidig har Anniken også været med i videreformidlingen af information på de af Blue Hors’ salgsheste, der har måtte matche hendes norske kunder der har haft eftersøgt kvalitets rideheste. Et virke som norsk samarbejdspartner for Blue Hors, hvorigennem Anniken blandt andet har været med under formidlingen af salget af vallakken Leandor B efter Governor/Rousseau.

Danske heste i Norge

Ud over formidlingen af Leandor B., red og formidlede Anniken også hesten Zazou Pilekær e. Blue Hors Zack/Dream of Glory (opdrætter Anne Mette Rossen og Lars Langendorff) for Blue Hors. Zazou har netop fundet sin køber og nye rytter imens han har været under Annikens vinger.

Zazous nye norske ejere, familien Berg Fredriksen, viderfortalte til Anniken hvordan de følte sig fuldstændigt trygge igennem hele salgsforløbet og fortalte ligeledes hvor meget de værdsatte det indtryk af åbenhed og den tilgang til ’det ordentlige salg’ som det hele foregik under. En salgsfilosofi der er vigtig for både Equnity Sportshorses og Blue Hors.

Hos Blue Hors værdætter vi samarbejdet med Anniken og Equnity Sportshorses og håber på flere gode salgssamarbejder i fremtiden!

Leandor B e. Governor/Rousseau med nye ejer May Jeanette Elind

Om Anniken Hals

Equnity Sportshorses ved Anniken Hals beskriver sig selv som en dressurstald, der tilbyder træning, videreuddannelse og salg af kvalitets dressurheste med et stærkt fokus på sunde, lykkelige og motiverede heste, som kan lykkes i sporten.

Anniken kommer fra Stokke i Vestfold, Norge og har redet siden hun som helt lille blev bidt af ’hestepige-bacillen’ på den lokale rideskole. Hendes forældre havde nok ikke regnet med at det ville nå så vidt som det gjorde, men har støttet hende hele vejen rundt i norden i både Norge, Danmark, Sverige – og nu igen hjemme i Norge. Da Anniken var 10 år gammel, købte de den danske landsholdspony Miss Kimberly til hende – en pony Hals opnåede den første store succes med. Dette makkerskab blev til mange stævner på distrikt- og landsplan i Danmark, og i 2006 blev parret udtaget til deres første nordiske mesterskab. Derfra begyndte de store stævner og alle medaljerne at følge efter.

Anniken Hals og Centano e. Crelido/Come Back II til NM 2020 Foto: Helene Gjerde Aamdal

Anniken er i dag 27 år og et velkendt navn i norsk dressursport. Hun har været del af det norske landsholdfra 2006 og til 2014 som både Pony, Junior og Young Rider. Hun er norsk mester i dressur for individuel i 2011 og for hold i både 2012 og i 2014 – med 2014-medaljen som et punktum for årene som young rider og starten på uddannelsen som master i’Science of Business’ med en major i ’økonomi og ledelse’. I 2019, nu med titlen som civiløkonom og en færdiggjort uddannelse, startede Anniken i august samme sommer Equnity Sportshorses. For hende og Equnity Sportshorses er filosofien gennemsigtighed, inkludering, fokus på hestevelfærd og at være med til at løfte den norske dressursport igennem glade heste, der gerne vil arbejde.

Af hendes bedrifter understreger Anniken særligt hvor meget medaljerne til de mange mesterskaber betyder for hende:

At være del af det Norske landshold hele vejen til Young Rider var helt specielt og medaljen til hold NM i 2014 var en perfekt afslutning på disse år
– Anniken Hals

Yderligere bedrifter til Breeders Open og NM

Ud over medaljerne, kan også Annikens sejre i 4 og 5 års-klasserne til det norske Breeders OpenAtterupgaards Winona e. Atterupgaards Seebach/Krack C (opdrætter Atterupgaard), prisen som Årets Talent til de norske Dressur Awards 2010 og Grand Prix-debuten med Dansk Varmblods hesten Centano e. Crelido/Come Back II (opdrætter Finn Christensen) nævnes.

Anniken Hals og Winona til Breeders Open 2020

Blue Hors Care-produkterne i Norge

Samtidig med at formidle kontakt mellem norske kunder og Blue Hors, er Anniken også norsk importør af Blue Hors Care-produkterne.

Vi spurgte Anniken om hvilke produkter, der var hendes favoritter, et spørgsmål hun grinende svarede var umuligt at svare på, fordi hun havde så mange favoritter fra de forskellige serier.

I det daglige er Super Shine og After Work Shampoo helt fantastiske! Nemt, bekvemt og virksomt! I stævnesituationer er Hoof Shine totalt uundværlig. Det er et produkt, der gør hovene utroligt flotte på en enkelt måde! Jeg lever for den gennemgående funktionalitet, der er tænkt ned i produkterne! Det virker og er nemt, især når man har flere heste med og alting skal gå stærkt! Jeg sætter meget pris på at have produkterne i stalden – og det at der er tænkt på alle med blandt andet et produkt som B-Express Zero, der er sukkerfrit og passer til nogle af de heste, der indimellem måske bliver overset
– Anniken Hals

Filosofi

Der er en gennemløbende filosofi om tilgængelig- og åbenhed i samarbejdet mellem Equinity Sportshorses og Blue Hors. En filosofi, der går hånd-i-hånd med Annikens drøm om at være den bedste version af sig selv i et heste-Norge, der er i stand til at hjælpe og løfte hinanden. En drøm der kræver hårdt arbejde. Hårdt arbejde som Anniken allerede forsøger at udleve igennem sin egen forretning, hvor hun glædeligt står til rådighed for at hjælpe andre – ryttere og heste såvel som virksomheder, så det hele går op i en højere enhed med fokus på både business, ambition, filosofi og drømme.


Equnity Sportshorses og Anniken Hals er at finde på de sociale medier under på instagram som @equnitysportshorses og @annikenhals, på facebook som @equnitysportshorses og på TikTok som @annikenhals, hvor Anniken deler videoer af sine heste med sine 28.100 følgere