Lene Hansens 25-års jubilæum

Midt i Dansk Ride Forbunds championatsfinaler skulle vi også finde tid til at fejre vores ansvarlige for sædbestillinger og gode kollega gennem mange år! Lene Hansen kunne nemlig i dag fejre 25 års jubilæum i gildesalen på Blue Hors!
Lene Hansens 25-års jubilæum

Administrationschef Susanne Brun, jubilar Lene Hansen og administrerende direktør Ole Magnus Petersen

I dag kan Lene Hansen fejre 25 års jubilæum på Blue Hors. Hun startede som dyreassistentelev, og i dag er det blandt andre Lene, der har kontakten til hoppeejerne og laver det administrative arbejde, som følger med i hingstestation i Blue Hors’ størrelse. Lene er uddannet inseminør og jordbrugsteknolog. 

Når man ringer til Blue Hors for at bestille sæd, er det sandsynligvis Lene man får i røret – og hun nyder at hjælpe alle hingstestationens gode, nye såvel som gamle, kunder.

I dagens anledning blev der serveret frokost-tapas til de fremmødte gæster, der var kommet for at fejre Lene sammen med os på Blue Hors. Da folk havde fyldt tallerknerne med lækker mad, stod administrationschef Susanne Brun klar med en underholdende tale, med anekdoter og guldkorn fra Lenes tid på Blue Hors.

Brækkede arme og arbejdsiver

Susanne, der havde 25-års jubilæum sidste år, kunne berette om Lenes gøren og laden fra den spæde start og indtil den dag i dag – de to har nemlig været kollegaer i al deres fælles Blue Hors-tid.

Lene, der kom fra et job på et ponystutteri til Blue Hors, startede sin tid på på Blue Hors med to brækkede arme, da hun var blevet smidt af en unghingst. Men, hun mødte alligevel ind med sin ene gode arm og sit altid gode humør! Lige indtil den anden arm brækkede senere på ugen – så måtte den evigt aktive Lene alligevel sande, at en pause til at hele, måske var helt på sin plads! 

De fremmødte gæster

Tomatsuppe og 'rigtige heste'

I starten arbejde hun i avlsafdelingen, der dengang blot blev kaldt hoppestalden, hvor den første hest hun skulle trække på fold var en enorm unghingst, som var fuld af energi. Men Lene holdt ved på mere end en måde. Her arbejdede Lene sammen med Esben Møller og det var ham, der lærte hende op i avlsafdelingen. I avlen var Lenes kollegaer gode til at støtte hende, skubbe hende ud af sin komfortzone og afprøve nye idéer. Her var de daglige arbejdsopgaver tilridning, insemineringer og longering, imens fritiden blev brugt med ‘en rigtig hest’, nemlig fjordhesten Jobbe og hundene.

Gavebordet

Igennem Lenes tid er der sket store forandringer på Blue Hors i de år hun har været ansat. Antallet af heste på stedet er mere end fordoblet, og der er bygget om og til. Hun har lastbilkørekort og har igennem sin tid på Blue Hors kørt Europa, særligt Nordtyskland, tynd med føl, heste og hingste. Her har hun fået masser af kulsort tjærekaffe og tysk tomatsuppe med flæsk hos de gæstfrie tyske avlere, der har værdsat Lenes besøg. Lene er ligeledes en fantastisk hjælp, når der er brug for en afløser. Hun er altid klar, når en hingst skal tappes eller computeren driller, hvilket sker fra tid til anden – særligt i avlssæsonen, hvor Lene brillerer på bedste vis.

Lene er en empatisk, opmærksom og super hjælpsom humørbombe, hvilket gør hende til en meget værdsat kollega, og vi er mange, der ser frem til mange flere år med ‘lammere’, højt humør og godt arbejde!

Gavebordet