Jens Meyer ansat på Blue Hors

Et samarbejde mellem Blue Hors og den tyske hingsteholder Jens Meyer har ført til ansættelse i en funktion, hvor Jens Meyer er Blue Hors’ avlskonsulent i Tyskland
Jens Meyer ansat på Blue Hors

Martin Klavsen og Jens Meyer

Jens Meyer har sammen med sin hustru Susanne i mange år drevet en succesfuld forretning med Hengststation Jens Meyer i Tyskland, hvor hingsteprofilerne har været store navne som bl.a. Damsey, His Highness, Herzensdieb, Falsterbo, Licosto, Fairbanks og springhingsten Cashman, lige som de har haft hingsten Dacaprio, der som bekendt er morfar til Blue Hors Farrell.

Jens Meyer er nu avlskonsulent for Blue Hors i Tyskland, hvor han i samarbejde med vores samarbejdspartner Martin Determann står for rådgivning af de tyske hoppeejere, spejder føl og unghingste og i det hele taget repræsenterer Blue Hors i Tyskland sammen med Martin Klavsen.

Martin glæder sig over at have fået en sparringspartner som Jens Meyer, der kender næsten alle hoppestammer i Tyskland og har en meget bred kontaktflade i Tyskland, men også langt ud over landets grænser.

– Jeg er meget glad for at have udvidet vores avlsteam med Jens Meyer, som er en stor fagmand og en betydelig kapacitet for Blue Hors, og jeg er overbevist om, at også de tyske avlere vil få stor nytte og glæde af denne udvidelse af vores avlsafdeling, siger Martin Klavsen.

Jens Meyer har været dommer ved kåringer og skuer verden over og har opnået stor international erfaring, som han håber at kunne gøre gavn af i sit job på Blue Hors, når han er på udkig efter føl og ungheste. Det har altid været hans lidenskab at opdage ungheste og omhyggeligt udvikle dem i forhold til deres talent.

– Det har været en ære for mig at få dette jobtilbud fra Blue Hors. Jeg glæder mig over mit ansvarsområde og ser frem til fremtiden sammen med Blue Hors.

 

Du er velkommen til at kontakte Martin, som er altid på udkig efter nye føl & ungheste på tlf: 29 12 05 09