Seneste nyt

Et tilbageblik på weekendens Ecco Cup kvalifikation, samt B- og C-stævne i Kolding
12. september 2023ECCO Cup finale

I weekenden stod den på 2. kvalifikation af Ecco Cup hos Kolding Rideklub, hvor flere af Blue hors heste og ryttere var til start – og for Sophia Ludvigsen og Blue Hors Quintana blev det til en sejr i

Flotte resultater til Blue Hors heste, ryttere og afkom ved ECCO Cup finalen!
29. november 2022ECCO Cup finale

Det blev til nogle yderst flotte resultater ved ECCO Cup finalen på Blue Hors, hvor vi særligt nød at følge Blue Hors rytter Sophia Ludvigsen med hestene Blue Hors Quintana og Blue Hors Elliott og Blu

Følchampionat 2022: Hingsteføllenes finale
25. juni 2022Dressur- & Følchampionat 2022

Hingsteføllenes finale ved dette års følchampionat på Blue Hors, blev afgjort lørdag eftermiddag – se resultaterne her

Følchampionat 2022: Hoppeføllenes finale

Hoppeføllenes finale ved Blue Hors Følchampionat 2022 blev afgjort lørdag eftermiddag - se vinderne her!

10 for trav til vinderen af Blue Hors Dressurchampionat for 3-års heste 2022

Med en baggrund, som næsten ikke findes skønnere i hele Danmark, indtog de 3-års ungheste fredag og lørdag den store udendørsbane og åbnede dermed årets Dressur og Følchampionat på Blue Hors!

Skyhøj ridelighedskarakter til dette års vinder af Blue Hors Dressurchampionat for 4-års heste

Det blev til ekvipagens anden sejr ved Blue Hors Dressurchampionat, da dette års vinder af 4-års klassen i dag blev fundet – se resultatet af finalen for vores dressurchampionat for 4-årige dres

To Blue Hors Talent-ryttere 'in action' til ECCO Cup finalen for Young Rider!
27. november 2020ECCO Cup finale

Torsdag til søndag her i uge 48 afholdes den eftertragtede ECCO Cup-finale her hos os på Blue Hors.

3-års vinder af Blue Hors Dressurchampionat, bliver på Blue Hors
29. oktober 2020Dressur- & Følchampionat

Avlsleder Martin Klavsen så sit snit til at få endnu en fremtidig stjerne under sadlen på Blue Hors, og opkøbte derfor søndagens finalevinder af 3-års holdet - det suveræne Zack-afkom, Højgaardens Zac