Lillifee i finalen og Reservesieger efter Baron - Herwart von der Decken-Schau 2022

Onsdag den 3. august fandt dette års prestigefyldte Herwart von der Decken-Schau sted i Verden, Tyskland. Blue Hors var i år repræsenteret igennem hoppen Lillifee, der blev direkte udtaget til hannoveranernes eliteskue tidligere i år (video)

Lillifee i finalen og Reservesieger efter Baron - Herwart von der Decken-Schau 2022

Lillefee mønstret af Ulrik Falbe /LL-Foto

Vores fuksrøde hoppe, Lillifee (efter Livaldon/Dancier/Wolkentanz, opdrætter: Holger Koelmann), blev i dag præsenteret for hånd foran et dommerhold fra hannoveranerforbundet i Verden – og det gjorde hun så godt, at hun blev udtaget til finalen!

Lillifee blev, tilbage i juni, kåret som ‘Dagens Bedste Hoppe’ ved hannoveranerforbundets hoppekåring i Billund, hvor dommerne belønnede hende med blandt andet karakteren 9.5 for trav og 8.5 for galop!

Herwart von der Decken Schau

Til de der ikke ved det, er Herwart von der Decken-Schau det tyske Hannoveraner forbunds pendant til et eliteskue for forbundets allerbedste unghopper.

Ved Herwart von der Decken-Schau udpeges årets bedste hopper efter at være blevet udtaget og inviteret til det prestigefyldte arrangement igennem en bemærkelsesværdig deltagelse ved forbundets regionale hoppekåringer.

Baron-datteren Barcelona udnævnt til Reservesieger

Den første dressurhoppe, der kom ind i trekanten, var Hann.Pr.A. Barcelona, hvis præstationer sikrede hende titlen som Reservesieger. Blue Hors Baron/Don Diamond-datteren, der er opdrættet og ejet af: Herbert Linz, er en meget speciel hoppe, der viste sig flot og med en god rytme for dommerpanelet; Ulrich Hahne, Heike Kemmer og gæstedommer Sönke Rothenberger

/LL-Foto