Tre unghingste har fået deres billet til DV hingstekåringen 2022

På et smukt julepyntet Vilhelmsborg blev 43 dressurbetonede unghingste fremvist for dommere fra Dansk Varmblod, der skulle vurdere hvorvidt de unge hingste skulle med videre i kåringsprocessen eller ej

Tre unghingste har fået deres billet til DV hingstekåringen 2022

Gørklintgårds Rockabye efter Rock For Me

Én af Dansk Varmblods forbesigtigelser i 2021 foregik onsdag den 15. december på det smukt julepyntede Vilhelmsborg, der netop var prydet med julegran, guirlander og nissemænd efter det veloverståede og traditionsrige springstævne Danish Christmas Show.

Den gode stemning fra julespringstævnet kunne mærkes på Vilhelmsborg, hvor 43 dressurbetonede unghingste blev fremvist for dommere fra Dansk Varmblod, der skulle vurdere hvorvidt de unge hingste skulle med videre i kåringsprocessen eller ej.

Her meldte også Blue Hors klar med et hold kandidater til forbesigtigelsen – og du kan læse mere om de udtagne hingste samt se video og billeder af dem herunder!

Skovdals Storm

Skovdals Storm DWB er efter Blue Hors Zack-sønnen Sezuan/Tailormade Tempation og med De Niro i tredje led.

Han er en smuk sort hingst, der bevæger sig som en kejser henover banen. Han er født i 2019 hos avler Bjarne Skovdal, har en forædlingsprocent på 32,4% og er konstateret fri for WFFS.

Storm er trukket på RDH-hoppen Virginia, der er avlet af Ulrik og Lena Kristensen og som kommer ud af en stamme bestående af flere elitehopper (Vinaya EBRDH, Valdivia ERDHVanessa EDH med flere).

Storm er udtaget til hingstekåringen i Herning i 2022 – og vi glæder os til at se denne hingst udfolde sig!

Zimbo

Den hannoveranerregistrerede Blue Hors Zackerey-søn Zimbo er født hos tyske Reinhard Reents i 2019, hvor han er trukket på ReinhardDon Crusador/Wolkentanz-datter Donna Clara. Donna Clara er helsøster til den hannoveranerkårede præmiehingst Don Index, der er registreret med 250 afkom og som har været aktiv i B-dressur.

Zimbo er en storrammet hingst, der bevæger sig med stor rummelighed – noget vi glæder os særligt meget til at vise jer allesammen i Herning i 2022!

Gørklintgårds Rockabye

Rockabye er en særdeles smuk og spændende unghingst efter Rock For Me/Samba Hit III/Sunny Boy, der er født i 2019 hus Gørklintgård v/Jørgen Ravn

Hans mor er hoppen Gørklintgårds Kokopelli, der er kåret i RDH og datter af sølvmedaljeelitehoppen Gørklintgårds Kiki Dée, der har lavet blandt andre den avlsgodkendte hingst Gørklintgårds Royal (e. Revolution). Rockabye kommer ud af en særdeles velafprøvet og succesrig hoppestamme, der også tæller elitehopperne Leandi Mandø og Lira.

Vi glæder os til at fremstille Gørklintgårds Rockabye i Herning i 2022!